• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2024

23:16

"Strpaćemo Vučića u sanduk"! Nove stravične pretnje predsedniku Srbije (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile/Twitter

Politika

"Strpaćemo Vučića u sanduk"! Nove stravične pretnje predsedniku Srbije (FOTO)

Podeli vest

Pristalice opozicije uputile su nove, monstruozne pretnje putem društvenih mreža predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Baš kao i posle pokušaja atentata na premijera Slovačke Roberta Fica, kada se predsednik Vučić oglasio na mreži "X" i istakao da je šokiran užasnim vestima, nakon čega su usledili stravični komenatri i pozivanje na njegovo ubistvo, isto se dogodilo i večeras.

Jedan korisnik na mreži "X" komentarisao je nestanak predsednika Irana Ebrahima Raisija, kada se helikopter u kom se on nalazio srušio, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Opet su se u komentarima javile pristalice opozicije koje su morbidnim pretnjama pozivale na ubistvo predsednika Vučića.

Naime, korisnik koji je potpisan kao Igor Pavlović napisao je sledeće.

- Još da i AV strpaju u sanduk, pa da se takvima kao ti naj*bemo mrtve dece. Doći će taj dan, svim diktatorima je pre ili kasnije došao.

Foto: Printscreen

 

Da li je sada krajnje vreme da se neko nadležan pozabavi ovim stvarima, jer je postalo sve učestalije da se šalju monstruozne pretnje i poziva se na ubistvo prvog čoveka države.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija