Ovan

Ovan

21. 3. - 20. 4.

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu ili ćete imati barem ljubavnu avanturu. POSAO: Imate neograničenu energiju, ali zato često forsirate stvari. ZDRAVLJE: Možete se povrediti.

Bik

Bik

21. 4. - 21. 5.

LJUBAV: Možete doživeti i prijatna i neprijana iznenađenja u sferi ljubavi. POSAO: Mogući problemi zbog neplaniranih troškova i iznenadnih kvarova. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Blizanci

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

LJUBAV: Partner će biti loše volje, zbog čega ćete biti nezadovoljni jer ćete nasuprot tome vi biti odlično raspoloženi. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

Rak

Rak

22. 6. - 22. 7.

LJUBAV: Bitna vam je sigurnost u emotivnom odnosu, ali to nećete uspeti da nađete u ovom periodu. POSAO: Bićete opterećeni poslom. ZDRAVLJE: Loše varenje.

Lav

Lav

22. 7. - 23. 8.

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, zbog čega ćete ući u vezu prvom prilikom. POSAO: Dobit od posla u vezi nekretnina ili od privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

Devica

Devica

24. 8. - 23. 9.

LJUBAV: Možda ćete razviti naklonost prema nekome ko živi u komšiluku i koga viđate u prolazu. POSAO: Poslovanje sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Vaga

Vaga

24. 9. - 23. 10.

LJUBAV: Vaš takt neće biti dovoljan da izgladi sve što ne funkcioniše kako treba između vas i izabrane osobe. POSAO: Ne znate kako da nametnete svoj autoritet. ZDRAVLJE: Prehlada

Škorpija

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

LJUBAV: Ljubav i lepota koja postoji u vama privući će iste te stvari. Lako možete doživeti ljubav. POSAO: Moguće pogrešno ulaganje. ZDRAVLJE: Stabilno.

Strelac

Strelac

23. 11. - 21. 12.

LJUBAV: Bićete sentimentalni i previše okrenuti prošlosti da biste imali sreće u sadašnjosti. POSAO: Pravićete sitne greške koje mogu imati krupne posledice. ZDRAVLJE: Dobro.

Jarac

Jarac

21. 12. - 21. 1.

LJUBAV: Niko vas neće zainteresovati zbog čega ćete se dosađivati. POSAO: Osećaćete se neadekvatno iako za to ne postoje realni razlozi. ZDRAVLJE: Slabije.

Vodolija

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

LJUBAV: Iako ste zatrpani obavezama, posao će vas dovesti u priliku da doživite romansu. POSAO: Lako možete sklopiti neki dugoročan ugovor. ZDRAVLJE: Dobro.

Ribe

Ribe

20. 2. - 20. 3.

LJUBAV: Dešava se promena na planu ljubavi. Ili će se desiti neka transformacija, ili ćete raskinuti. POSAO: Čekate da vam se prilike same ukažu. ZDRAVLJE: Depresija.