• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

21.12.2019

08:28

ŠOK INTERVJU MILANA POPOVIĆA: Postoje JAKI RAZLOZI zbog kojih ova priča nije mogla da se ZAVRŠI drugačije! Evo gde će Aleksandar živeti!

Estrada

ŠOK INTERVJU MILANA POPOVIĆA: Postoje JAKI RAZLOZI zbog kojih ova priča nije mogla da se ZAVRŠI drugačije! Evo gde će Aleksandar živeti!

Podeli vest

Milan Popović tvrdi da ni na koji način nije uticao na odluku suda u Zagrebu koji mu je dodelio starateljstvo nad Aleksandrom, njegovim i Severininim naslednikom, kao i da mu je jedino važna dobrobit deteta

Da li ste očekivali da će javnost, posle donošenja sudske odluke, u tolikoj meri stati na Severininu stranu?

- Nisam baš razumeo ovo pitanje. Posao kojim se bavim ne zavisi od mišljenja javnosti, niti ona odgaja moju decu, pa zato nema razloga da ono ulazi u moje biznis planove. Zanima me odakle vam to da je javnost stala na Severininu stranu? Od raznih medija koji se bave ovom temom dobijam suprotne informacije. Nisu javnost javne ličnosti koje u medijima daju podršku Severini. Šta je sa svim očevima i majkama kojima javnost nije dostupna, a koji zajednički odgajaju svoju decu, u miru i harmoniji. Oni najbolje znaju koliko je važna uloga i jednog i drugog roditelja u životu svakog deteta i mir među njima. Nemojte da me provocirate da vam komentarišem te javne ličnosti koje su stale na Severininu stranu.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Mislila sam na komentare na društvenim mrežama, u kojima su vam žene uputile veoma mnogo uvreda.

- Dobio sam mnogo više čestitki, a uvrede su uglavnom dolazile s nekih "levih" profila, od čudnih osoba. Mogu da zamislim odakle stižu. U svakom slučaju, sve je to nebitno, jer svako imam pravo na svoje mišljenje.

Da li ste na bilo koji način uticali na odluku Opštinskog građanskog suda iz Zagreba da izda saopštenje, kojim se praktično demantuje da ste "sve njih kupili", što se često čuje?

- Bože, šta vi mene pitate?! Kakve ja imam veze sa Opštinskim građanskim sudom u Zagrebu i njihovom politikom rada?

Da li je vaš slučaj presedan ili u Hrvatskoj i očevi koji nisu toliko poslovno uspešni uspevaju da dobiju starateljstvo nad decom, ali javnost to ne zna?

- Ovaj slučaj nije presedan. Sudovi u Hrvatskoj, poslednjih nekoliko godina, učestalo donose ovakve presude. Tu se ne radi o uspešnosti očeva, već o tome šta je za dete najbolje u svakoj situaciji. Ako stručnjaci procene da je bolje da dete živi sa ocem, oni daju takvo mišljenje i sud ga, uglavnom, uvaži.

SEVERINA PODNELA ŽALBU NA PRESUDU! Ovo su ARGUMENTI kojima zahteva starateljstvo nad sinom!

Da li pre izjave za novine ili, još više, dogovora s advokatom da preduzme neki korak, prvo pomislite kako će se to odraziti na Aleksandra ili na njegovu majku?

- Moje izjave su, prvenstveno, usmerene na demantovanje laži koje Severina, njeni punomoćnici i PR ekipa plasiraju. U svakom slučaju, trudim se na sve moguće načine da zaštitim privatnost našeg sina.

Pre par dana ste rekli: "Mesta za dogovor je uvek bilo i biće, ali sada su pravila malo drugačija, majka će morati da poštuje ono što je za dobrobit deteta". Da li, uopšte, možete zamisliti situaciju u kojoj biste vas dvoje seli i rekli – hajde da probamo da se ipak dogovaramo?

- Situaciju mogu da zamislim, ali ne mogu da zamislim da se Severina pridržava dogovora, osim kad se on zove - presuda nekog suda. Postoje vrlo jaki razlozi zbog kojih ova priča, i pored moje najbolje volje, nikada nije mogla da se završi drugačije. O njima će javnost vrlo brzo saznati. To će biti novo, neizbežno poglavlje u životu jedne dive.

Da li ste pročitali izjavu u kojoj Severina govori o svom prvom vikendu sa Aleksandrom, posle odluke suda?

- Da, vrlo je neodgovorno što majka na taj način manipuliše javnim mišljenjem, zloupotrebljavajući dete. Pročitao sam u nastavku i tekst vaše koleginice, feministkinje Mirjane Bobić Mojsilović. Tu osobu treba izložiti na stub srama zbog diskriminacije polova. U 21. veku, kada imamo situacije "roditelj jedan" i "roditelj dva", neverovatno je da jedna obrazovana osoba sebi dozvoli nešto takvo. Pomenuta gospođa iznosi svoj stav ne znajući pravu priču. Očigledno je nasela na Severinine laži i odlučila da se besplatno “provoza na tuđem repu” zarad malo medijske pažnje.

Nameravate li da Zagreb i u sledećih nekoliko godina bude vaša baza?

- Ne želim da pričam o svojim planovima. Mogu samo da kažem da će Aleksandar nastaviti da ide u školu i živi u Zagrebu kako bi redovno mogao da viđa svoju majku. Preseljenje u drugi grad ili državu otežalo bi njegovo viđanje s majkom, a to nije dobro za dete.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jupiter

pre 4 godine

Bravo, Milane! Potpuno razumem coveka osim u jednoj stvari; Gde nju, brate mili, nadje da zenis?!

Stam

pre 4 godine

Velika podrska za ovog coveka, i ostale oceve koji uspevaju da odole ovom velikom napadu na oceve,odnosno na muski rod... Kada su u pitanju deca, ne treba ih lisiti oba roditelja, i u svemu ovom vidim samo gresku u zakonu, naravno, nije greska nego namerna doneta odluka da se muski rod satre, i dovede do nivoa da bude prisutan kada treba samo da se zena oplodi i finansijski finansira celo detetovo odrastanje. Ovom mojom izjavom nisam protiv zena, i ne zelim da ih stavim u drugi plan, vec da ukazem na to da treba da stoje u istoj liniji, rame uz rame muskarca, i da ne bude ni ispred a ni pozadi. Dete mora biti i kod majke i kod oca, a sudovi donose odluku da dete pripadne ili majci ili ocu, i onda jedan roditelj bude lisen svog deteta, tj da vidja svoje dete tek jednom u dve nedelje. Stvarno ne ne zam ko je doneo takav glup zakon? Razumem da dete bude kod jednog roditelja sto se tice stanovanja, ali da vidja i drugog roditelja kad god pozeli. Ako se roditelji razvedu, ne vidim razlog da se pri razvodu jedan od roditelja lisi i deteta. Za dete je najbolje du bude sto vise uz oba roditelja, naravno kad su oba roditelja normalna, a gde je jedan od roditelja naslina npr, tu nema price, onda je zakon odlican.

Lala od Banata

pre 4 godine

U mesovitom braku: 1. Muz katolik zena pravoslavka dete KATOLIK 2. Muz pravoslavac zena katolik dete KATOLIK Pametnom dovoljno ostalima ne treba !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija