• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

15.01.2020

20:29

UŽAS! Psi lutalice IZUJEDALI BEBU: Uskočili kroz prozor u operacionu salu gde je nesrećno DETE BILO POTPUNO SAMO!

Estrada

UŽAS! Psi lutalice IZUJEDALI BEBU: Uskočili kroz prozor u operacionu salu gde je nesrećno DETE BILO POTPUNO SAMO!

Podeli vest

U Farukabadu, u indijskoj državi Utar Pradeš, psi-lutalice su nasmrt izujedali bebu, koja se rodila nepuna tri sata ranije. Oni su kroz prozor uskočili u operacionu salu, gde je tek rođena beba ležala potpuno sama i napali je

Novorođenče je imalo povrede po celom telu, a obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti. Bolnica, koja, prema tvrdnjama policije, nije imala dozvolu za rad, zatvorena je, a nekoliko članova osoblja optuženo je za ubistvo iz nehata.

Predstavnici bolnice "Akaš Ganga" prvo su porodici rekli da je baba mrtvorođena, ali su oni čuli pse u operacionoj sali i počeli da ispituju osoblje. Na kraju im je bolnica ponudila novac da bi ćutali.

Vesti o upadima pasa lutalica u bolnice česti su u Indiji, naročito u seoskim područjima.

Foto: boredpanda

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Kakva je to bolnica u čijoj operacinoj sali je dete samo, bez ičijeg nadzora u prostoru gde su instrumenti kojima dete može sebe povrediti i u kojoj su uređaji (za merenje i kontrolu pritiska, za dezifenkciju prostorije itd) čijim nekontrolisanim i nestručnim uključenjem pacijent može biti povređen i/li smrtno stradati? Kakva je to bolnica u čijoj operacionoj sali prozori smeju da budu otvoreni? Ko zna o čemu je tačno reč, a neodgovorni u bolnici i u operacionoj sali se setili da za stradanje deteta okrive psa kog nije bilo ni u blizini bolničkog dvorišta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija