• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stars/informer.rs

19.04.2020

17:26

RADIŠA TRAJKOVIĆ SE NAKON ISTEKA KAZNE SELI?! Đani i Slađa žele da počnu život od nule u OVOJ EVROPSKOJ DRŽAVI!

Estrada

RADIŠA TRAJKOVIĆ SE NAKON ISTEKA KAZNE SELI?! Đani i Slađa žele da počnu život od nule u OVOJ EVROPSKOJ DRŽAVI!

Podeli vest

Sele se?!

Đani i Slađa kažu da je ovo njihov najtužniji praznik, budući da su njihova deca sa babom i dedom, dok su oni sami u stanu.

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Karleuša ĆERKAMA napravila RAJ u vrtu - IZNELA ZEČEVE, OVČICE, a tu je i DUŠKO! (VIDEO)

"Ovo je najtužniji Vaskrs u našim životima. Slađa i ja smo sami kod kuće, sin Marko i ćerka Sofija su nam kod babe i dede, a Miloš je sa našom snajkom u karantinu. Osećamo se kao pravi robijaši, šta da vam kažemo! Lepo je sa ženom u stanu, ali je mnogo lepše kad možeš negde da izađeš sa ženom", kaže pevač i dodaje da ima u planu da na neko vreme sa Slađom ode iz zemlje, kada im istekne kazna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav za ceo zivot, volite se familijoo ❤️❤️?

A post shared by Djani (@djanimusic) on Jul 3, 2019 at 11:06am PDT

 

"Slađa i ja se razmišljamo kad nam istekne kazna da uzmemo pasoše i da odemo negde van zemlje. Možda odemo da živimo u Nemačkoj", šokirao nas je Đani i dodao da priželjkuje da dobije još jedno dete.

"Po ceo dan smo sada Slađa i ja zajedno, pa eto zbližili smo se još više, gledam da joj napravim još jedno dete ako može, što da ne! Taman da dobijem i unuka i sina!"

Trajković ističe da su se u njihovom domu uvek poštovali običaji, pa su se tako i ove godine, uprkos vanrednim okolnostima i situaciji u kojoj se nalaze, snašli i ispoštovali sve.

"Za Uskrs sam uspeo da obezbedim pečeno prase preko jednog mog prijatelja. Da mi nije mojih pravih prijatelja i drugara, ne znam šta bih radio, verovatno bih sada za Vaskrs jeo samo jaja ili bih pojeo ženu", našalio se Đani za kraj intervjua.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 4 godine

Samo nek se sele, i nek se ne vraćaju !! Daleko im lepa kuća !! Biće ova naša Srbija i lepša i čistija bez takvih likova...

IVAN

pre 4 godine

Što ne ode da živi na kosovo. Tamo gde mu je dedovina. A ne ovde da pametuje. A da treba da bude robijaš, treba. I to malo duže vreme. Jedna obična seljačka dilindara. Planinar. Koji je prodao sve dole i došao u Kg. sa parama i sad ne zna šta će od besa. Rešetke su zakon za ovakve spodobe.

Aleksandar

pre 4 godine

Da hocete da zaista odete,nego pravite sebi reklamu,bruka i jad. Samo napred,bilo gde na zapad, bez povratka i da vidite kako se na zapadu sprovodi zakon usi da vam spadnu!!

Aleksandar

pre 4 godine

Idi odmah bruko, sigurno lepo pevas na Nemackom!

David

pre 4 godine

Nemojte , molimo vas , ici...sta cemo mi bez vas... Pa necemo moci zaspati ako odete Srecan vam put u svakom slucaju !!!!

Saša

pre 4 godine

I treba da odete jer ste ovde umisljeni da ste neko i nesto,a zapravo ce te tamo shvatiti da ste najobicniji primitivci. Zapad ljude kao vi,bez znanja ,obrazovanja i kvalifikacije svrstava na dno lestvice. A tamo se i placa porez....srecan vam put.

milankukic

pre 4 godine

nije ti nemacka srbija za godinu ti ces da se vratis jer tamo nema na crno porez bato plati pa klati to ti je zapad a ne ovde na crno zaradis i tacka

Auf wiedersehen

pre 4 godine

Čim prođe vanredno stanje, idemo svi u Nemačku. Kome je lepo ovde, neka ostane! Tamo za nas medicinare ima posla koliko hoćeš. Penzionere (predsednikove najvernije glasače) i botove ,neka leče oni zaposleni po partijskoj liniji. Tschüß !

Vlada St

pre 4 godine

Moraćemo od Nemačke da tražimo da vrati 15 medicinskih sestri u zamenu za Đanija. Idi Đani bićemo hrabri, povedi i teliće, idi, zbogom.

SSS

pre 4 godine

Kuku lela nama, sta ce mo sad, pa kad udari nova Korona nema nazad...

Dule

pre 4 godine

Idite ko vas jebe,dva debila manje,kitimo k...c sa vama

Gordana

pre 4 godine

Sad su oni kao neke zrtve. Celi svet je odvojen od svojih najmiliji. Svi se nadamo i molimo se da ovo prodje i pridrzavamo se pravila i ponasanja. Sta si ti sebe umislio spusti se na zemlju i izvini se narodu

xy

pre 4 godine

Ma nemoj "molim te"!Nemoj da cela drzava "propadne"zbog tebe!Ti "velicanstveni",samo da te upozorim da se ovde na Zapadu postuje zakon,u suprotnom vratice te odakle si dosao,sta onda?I pitanje je dali ce uopste da te prime,jer zelje su jedno,a mogucnosti sasvim drugo.

Bata icko

pre 4 godine

Idi i ne vraćaj se. Ti da kažeš nešto sram te bilo, šta misliš ko si Mišu jedan.

Cole5

pre 4 godine

jos brze ce da se vrati iz svapske. tamo ce morati svaku eurocentu koju zaradi da prijavi i da plati porez. a ne kao ovde da desetine hiljada evra strpa u djep a drzavi plati pausal...

Jovan

pre 4 godine

Putuj putuj igumane ne vratili se više ne želim više ime da ti čujem a ne pesme a i lik onog zla od žene koliko si mi bio interesantan kao čovek pevač još više si mi postao odbojan sku sa tvojom ,,gospđom"!!!

joks

pre 4 godine

ovde glumis da si drzavljanin austrije da nebi placao porez,steta sto ova korona ne traje duze da vi gastajbarter pevaci malo dodjete sebi,mnogo ste se digli misleci da ste neko i nesto,toliko cemo da ,,kukamo,, ako odes da ce to biti nenormalno.

Fosil

pre 4 godine

Samo ti idi , mislis da ces nesto ili nekome da naudis , pa zakon vazi za sve , a vi takozvani "umetnici" smatrate da ste nedodirljivi , kao da ste posebna vrsta . Ovde ste se obogatili , naravno bez placanja poreza , a kad je drzava podigla prst da vam pokaze pravac , onda vise ova drzava nije dobra , nego "zapad" vam je sad bolji . Idite svi kome ovde nije dobro , tamo ce da vam bude bolje , jer svi cekaju samo na vas , pa me cudi kako li su do sad izdrzali bez vas , kao i medicinske sestre koje odlaze , pa tamo ciste bolnice . Srecan vam put , a mi sigurno necemo da placemo za vama , ali nemojte vise ni da se vracate !

Jovan

pre 4 godine

Ti i tvoji prijatelji i prase ništa i neradiš samo ti je u glavi hrana i piće ataj prijatelj je normalno naplatio čudo da joß ne kukaš ili si zeznuo da platiš malo sutra !

zora

pre 4 godine

Nemacka ce ti sigurno dati papire za boravak. Pored ovolikog sveta koji je tamo usao cekaju samo tebe.Drugo, i u Nemackoj bi bio sam u stanu sa zenom ako se nisi organizovao na vreme da svi budete zajedno. Cilj izolacije je biti u kuci sa svojima a ne obilaziti kafane.

Bane

pre 4 godine

Seli se odmah takvi nam netrebaju u Srbiju. Mora zakon da se postujem vas obicni kafanski svadbarskih pevaca a. Je preko glave samo uvijate kad pevate idite u Tursku ta o se to trazi.

Igor

pre 4 godine

Putuj igumane...ovde si neko, a tamo ćeš biti niko

Zoran

pre 4 godine

idi sto pre i povedi svoje bahate kolege samo idi sto dalje

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija