• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer.rs

30.04.2020

14:11

45 MINUTA SAM LEŽALA ISPOD STOLA U STRAHU OD MAFIJAŠA! Oko nje su PUCALI - pojavila se u "Južnom vetru", a pevala je NAORUŽANIM KRIMINALCIMA

Estrada

45 MINUTA SAM LEŽALA ISPOD STOLA U STRAHU OD MAFIJAŠA! Oko nje su PUCALI - pojavila se u "Južnom vetru", a pevala je NAORUŽANIM KRIMINALCIMA

Podeli vest

Vanesa Šokčić pojavila se u poslednjoj epizodi serije "Južni vetar", što je izazvalo veliku pažnju gledalaca, nakon koje je, kako ističe pevačica, dobila bezbroj čestitki i pohvala, te da je ponosna što je bila deo ovog projekta

- U čudu sam šta me je snašlo, usijali su mi se telefoni od poziva prijatelja, novinara i saradnika. Svi mi čestitaju otkad je prikazana epizoda serije "Južni vetar" u kojoj pevam svoju pesmu "Četiri strane sveta". Nude mi se i novi poslovi. Ispada da je meni kriza u kojoj smo se svi našli opet saveznik i da je mojih novih pet minuta slave stiglo kad se čitav svet bori sa koronom i kada je sve stalo. Kažem opet, jer sam prvih pet minuta imala devedesetih, pogotovo u atmosferi kakva je prikazana u seriji - rekla je Vanesa.

SEĆATE LI SE BUDIMIRA TRAJKOVIĆA? Glumio je sa Milenom Dravić i Smokijem, preživeo TRI infarkta, a evo kako SADA IZGLEDA (FOTO)

Vanesa je istakla i da je osetila veliko zadovoljstvo što je podelila kadar sa popularnim glumcima Ljubomirom Bandićem i Vukom Kostićem i uopšte bila deo velikog TV projekta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanesa ❤ (@vanesa_sokcic) on Apr 20, 2020 at 2:53am PDT

- Zbog pesme "Četiri strane sveta", kojom sam harala devedesetih, i pozvali su me u seriju. Rekli su mi da pevam na zurki opasnih tipova, što mi apsolutno nije predstavljalo problem, a još plus se snimalo u mom komšiluku u Mirijevu, gde je i snimljeno 90 odsto čitave serije. Tremu nisam imala i iz prve smo snimili, a kako i ne bismo kad je reditelj Avram profesionalac, kao i kompletna ekipa glumaca i producenata. Ja sam radila ono što najbolje znam, pevala sam i zabavljala goste u klubu.

Ipak, pevačica ne krije da je pevala na zabavama na kojima su se okupljale kriminalne grupe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanesa ❤ (@vanesa_sokcic) on Feb 16, 2020 at 1:59am PST

- Ne postoji kriminalna grupa u Beogradu kojoj nisam pevala i nemam problem to da kažem. Nikad se nisam plašila žestokih momaka jer sam znala da se postavim jer sam i odrasla u Beogradu. Umem da gledam svoja posla i da radim odlično ono zbog čega sam se tu i zatekla. Moje je samo da pevam i da budem raspoložena. Uvek sam bila ortak i brat, a i nikad nisam bila sama na nastupu. Od početka moje karijere moj otac je išao sa mnom na nastupe, a onda ga je zamenio moj muž, sa kojim sam već 19 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?‍♀️

A post shared by Vanesa ❤ (@vanesa_sokcic) on Dec 4, 2018 at 8:02am PST

Iako izbegava da priča o velikim bakšišima koje je dobijala od opasnih momaka, Vanesa je priznala da se više puta uplašila na nastupu, te da je jednom prilikom od straha ležala na podu.

- Bilo je svega na nastupima, pa je normalno i sa se uplašiš. Devedesete su bile najživopisnije, bilo je i pucanja. Mene je iskustvo naučilo da osetim hoće li biti problema čim uđem u klub, kafanu ili gde se već organizuje veselje na kom treba da pevam - rekla je, pa nastavila:

- Kada sam jednom pevala u Nemačkoj, dogodilo se to da sam 45 minuta ležala na podu ispod stolica u strahu od naoružanih momaka koji su upali u klub u kom sam pevala i tražili gazdu jer im je valjda dugovao pare.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija