• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2020

17:16

ZDRAVKO ČOLIĆ U JEKU NAJVEĆE SLAVE, PORED PEVANJA RADIO OVO! Ni ne slutite O ČEMU SE RADI! Ozbiljno je ZARAĐIVAO!

Estrada

ZDRAVKO ČOLIĆ U JEKU NAJVEĆE SLAVE, PORED PEVANJA RADIO OVO! Ni ne slutite O ČEMU SE RADI! Ozbiljno je ZARAĐIVAO!

Podeli vest

Malo vas zna ovo!

Mnogi bi bili saglasni u tome da je karijera pop zvezde Zdravka Čolića zasigurno jedna od najblistavijih na našim prostorima, te ne treba da čudi što je i danas jedan od retkih izvođača koji bez sumnje može napuniti sve dvorane širom bivše Jugoslavije.

STANIJA IMA NOVI BIZNIS! Evo od čega planira sada da ZARAĐUJE - snimila sve, ODUŠEVIĆE MNOGE (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

Već krajem 60-ih godina prošlog veka mnogima je bilo jasno da će postati jedna od najvećih zvezda, kada je pevao u nekolicini muzičkih sastava i osvajao nagrade na festivalima.

PORODILA SE POZNATA GLUMICA! U braku je sa SRBINOM - odabrali su POPULARNO IME čije značenje je povezano sa BOGOM (VIDEO)

U deceniji koja je usledila nizali su se vanremenski hitovi i rasprodate dvorane, a onda se desila 1984. godina, u kojoj su izdate pesme kao što su "Ti si mi u krvi", "Ruška" i "Ti možeš sve, al' jedno ne", koje se i danas rado pevaju. Međutim, mnogi nisu ni mogli da pretpostave da je Čola bio spreman da digne ruke od svega i muziku zauvek napusti zbog drugog zanimanja.

Foto: Printscreen You Tube Zdravko Čolić

- Na nagovor jednog ortaka iz Zagreba napravili smo neki PTT program za poštu. Razvodili smo ljudima kablovske kutije po kućama. Bio je to odličan posao, ali mi je nedostajala muzika - ispričao je Čola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija