• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.05.2020

10:18

ŽENA NA PUTU NAŠLA DVE VREĆE Nije ni pogledala šta je unutra, stavila ih je u kola i odnela u policiju - USLEDIO JE "MILIONSKI ŠOK"

Estrada

ŽENA NA PUTU NAŠLA DVE VREĆE Nije ni pogledala šta je unutra, stavila ih je u kola i odnela u policiju - USLEDIO JE "MILIONSKI ŠOK"

Podeli vest

Porodica iz okruga Karolajn u Merilendu pronašla je prošlog vikenda na auto-putu vreće sa skoro milion dolara u kešu, izvestio je portal WTVR.

Vozeći se sa porodicom, Emili Skanc je uočila da je iz kombija ispred njenog vozila ispala jedna vreća i udarila u njen automobil.

 

 


Zaustavila se i premetila da je 15-ak metara dalje na putu bila još jedna takva vreća, pa je uzela obe vreće i utovarila ih u svoj automobil ne znajući da se u njima nalazi skoro milion dolara u kešu.

Odvezla se zatim pravo do kancelarije šerifa i prijavila da je pronašla vreće sa neidentifikovanim sadržajem na autoputu, a nedugo potom ustanovljeno je da je u vrećama novac.

 

 

Foto: caroline county sheriff's office

 



Istragom je ustanovljeno da su vreće s novcem ispale iz blindiranog vozila za transport novca i da su verovatno bile namenjene banci, ali se još uvek ne zna kako su ispale iz vozila za prevoz novca.

"Ispravno smo postupili, jer to nije naš novac", izjavila je Emili Skanc.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alo

pre 3 godine

"... Istragom je ustanovljeno da su vreće s novcem ispale iz blindiranog vozila za transport novca...". Alo, "... vreće s novcem ispale iz blindiranog vozila za transport novca...". Alo bre, ispale iz BLINDIRANOG vozila za transport novca. Ne mogu da verujem. Znas kad bi im ja vratio? Nikada. Novac, koji se ovako transportuje i ovako izgubi, nije zaradjen s mukom. Zato bih dobar deo, podelio "muci", a ostalo, za moj trud.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija