• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2020

21:42

TEŠKO NJIMA VEČERAS! Nakon SKANDALA, TUČA I SUZA, ulazi ON! Zadrugari će GUTATI KNEDLE jer će se OGLASITI ONI!

Estrada

TEŠKO NJIMA VEČERAS! Nakon SKANDALA, TUČA I SUZA, ulazi ON! Zadrugari će GUTATI KNEDLE jer će se OGLASITI ONI!

Podeli vest

Očekuje nas zanimljivo veče!

Večeras, kao što smo i navikli svake srede, sprema se posebna emisija namenjena zadrugarima a to je "Pitanja gledalaca". Ove nedelje je vođa Ana Korać, koju je postavio njen momak David Dragojević, na izlasku iz "Zadruge", kada je u duelu sa Markom Miljkovićem imao manje procenata.

TUGA! Ceca je zbog KORONE PRIMORANA da uradi OVO - Svake godine je ODUŠEVLJAVALA PRIJATELJE, a ove će KRAJ NJE BITI SAMO ON!

Foto: Printscreen You Tube

Kako je sinoćna žurka bila burna na više frontova, te je i Dragana Mitar u sukobu sa Edisom Fetićem, pokušala da pobegne iz rijalitija, a potom se i povredila lomeći staklo.

SVE SE VEĆ ZNA! Evo da li će 2021. NAŠU ZEMLJU predstavljati DEVOJKE IZ GRUPE "Hurricane" na NAJPOZNATIJEM MUZIČKOM TAKMIČENJU!

Osim Dragane, Mina Vrbaški je upala u žestoku svađu sa Mensurom Ajdarpašićem, koji se kaje što ju je ikada upoznao. Naravno, ni Luna Đogani, sa Markom Miljkovićem nije izostala, pa je i ove noći pravila haos, jer joj Marko nije pridavao pažnju pored ruleta.

Foto: TV Pink printscreen

Večeras, kada je veče gledalaca, koji imaju šansu da postave pitanja svojim omiljenim zadrugarima, ali i da iskritikuju one koje ne voli baš toliko, videćemo da li će takmičari biti iskreni u odgovorima.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija