• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

15:47

BOŽE MOJ, DESILO SE ŠTA SE DESILO! Ceca se prvi put obratila JAVNOSTI - evo kako IZGLEDA! Otvoreno govorila o KORONI - nema mesta PANICI (VIDEO)

Estrada

BOŽE MOJ, DESILO SE ŠTA SE DESILO! Ceca se prvi put obratila JAVNOSTI - evo kako IZGLEDA! Otvoreno govorila o KORONI - nema mesta PANICI (VIDEO)

Podeli vest

Oseća se dobro!

Svetlana Ceca Ražnatović saopštila je javnosti da su ona i njen sin zaraženi koronavirusom.

"PA, GDE NA MENE..." LUKAS SE TESTIRAO NA KORONU - STIGLI REZULTATI! Bio je na slavlju kod CECE - pevač SAOPŠTIO...

Srpska majka sada se oglasila putem Instagrama, kada je opisala kako se trenutno oseća.

STIGLI REZULTATI BOGDANE I BEBE ŽELJKA! Cela porodica Rodić testirana na KORONAVIRUS - oglasila se majka i saopštila...

Pozdrav svima imam potrebu da se obratim javnosti, da se ja sjajno osećam, nemam nikakvih simptoma. Bože moj, desilo se šta se desilo, ne bih ni znala da sam zaražena da preventivno nisam uradila test. Zamolila bih samo medije da prestanu da plaše ovaj već preplašeni narod, da postoji velika opasnost država bi reagovala - poručuje Ceca, a šta je još rekla pogledajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija