• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

03.10.2020

14:50

BAŠ JE ČUDNA! Vesna Zmijanac u NOVČANIKU DRŽI OVO,  a ŠOKIRAĆE vas razlog zbog kojeg je RUŠILA ZIDOVE U STANU!

Estrada

BAŠ JE ČUDNA! Vesna Zmijanac u NOVČANIKU DRŽI OVO, a ŠOKIRAĆE vas razlog zbog kojeg je RUŠILA ZIDOVE U STANU!

Podeli vest

Veruje u više sile!

Brojne ličnosti sa naše javne scene svoje domove uredile su u skladu sa feng šuijem, a služe se i drugim raznim trikovima za privlačenje dobre, pozitivne energije, ali i obilja u svoj život, pa tako i pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac.

EVO KOJE PEVAČICE IMAJU SAMO OSNOVNU ŠKOLU! Neke su završile za FRIZERA, neke za TRGOVCA, a ona ima DVA FAKULTETA! Jedna je završila SVINJARSTVO!

Foto: Printscreen You Tube

KRALJEVI ROMSKIH SVADBI! Oni su ZARAĐIVALI VIŠE OD ŠABANA - bili su prava ATRAKCIJA, a on se čak ni NE BAVI PEVANJEM!

Vesna je, naime, jednom prilikom ispričala da u novčaniku nosi kineske novčiće uvezane crvenim koncem, kako bi privukla novac, ali to nije sve što radi zarad svog "opšteg dobra" - ona je i zbog boljeg protoka energije izrazila želju da sruši nekoliko zidova u svom stanu i na posebna mesta postavi ogledala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija