• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

06.10.2020

15:37

''ULETELI SU MI U SOBU... TRESLA SAM SE'' Ovo su detalji ROMANINOG HAPŠENJA, ali iz njenog ugla! NIKAD DETALJNIJE!

Estrada

''ULETELI SU MI U SOBU... TRESLA SAM SE'' Ovo su detalji ROMANINOG HAPŠENJA, ali iz njenog ugla! NIKAD DETALJNIJE!

Podeli vest

Otvorili dušu!

Romana Panić danas se obratila medijima povodom pljačke koju je izvršila u Australiji, kada je sa dečkom Filipom Mrkajićem krala novac sa bankomata.

(VIDEO) PRIZNALA DA JE PLJAČKALA BANKOMATE! Romana DRHTALA dok se obraćala MEDIJIMA i MOLILA SVE OVO!

Foto: informer/marko đoković

Pevačica je na konferenciji za medije rekla da, prema njenim tvrdnjama, nije kriva, ali da je pred sudom u Australiji priznala da je izvršila ovo krivično delo, jer ju je tako savetovao advokat, kao i da je odslužila kaznu. Pevačici su se ruke sve vreme tresle.

NI BLIZU ONOM GLAMUROZNOM SJAJU! Jovana Joksimović van KAMERA ne mari za IZGLED - Skida celu šminku, a lice krije NAOČARIMA!

- Usled dobijanja vize, korona divlja, zatvaraju se sve granice i ja ostajem u Australiji. Posle izvesnog vremena, jednog dana u hotelskoj sobi spremala sam se da izađem u šetnju, samo su se otvorila vrata. Bila su dva detektiva, dva policajca sa značkama, pištoljima i rekli su: "Ovo je pretres sobe". Ja sam doživela ogroman šok, počela sam da se tresem i čekala šta će da se desi. U sobi su pronađeni neki dokazi vezani za to krivično delo, između ostalog tu je bio jedan kompjuter, i tu su bile neke kartice. Ja sam rekla da nemam ništa s tim, kao i moj partner koji je pokušao da me zaštiti, govoreći da nemam veze sa tim i da se bavim potpuno drugačijim poslom, na šta su oni odgovorili da znaju da sam ja popularna pevačica, što me je začudilo - pričala je, pa nastavila:

Foto: informer/marko đoković

- Bez obzira na sve, nije bilo načina da se odbranim. Ja sam privedena na informativni razgovor, u stanici policije u Bizbejnu i sve to se dešava 3. aprila. Posle sat vremena informativnog razgovora, policija mi je vratila moj pasoš, jer nisu pronašli nijedan dokaz da sam uradila bilo kakvo krivično delo, i vratili su mi pasoš i rekli da sam slobodna, ali da ću ujutru ponovo morati da se javim na sud. I kad sam došla ispred suda, prišla su mi ponovo dva ista detektiva gospođa Amanda i gospodin Džejms, držali su moj telefon u ruci i rekli: "Ipak ste uhapšeni". Pitala sam: "Zašto?", a oni su mi rekli zato što u telefonu postoji prepiska, odnosno fotografija jednog aparata koji se potpuno legalno naruči na sajtu. Ja sam rekla da telefon nije nikakav dokaz, što su oni posle toga iskoristili i napisali između ostalog i za australijske novine i za "Dejli Mejl", da ja nisam sarađivala sa policijom što su mi uzeli kao jedan veliki minus. Nisam imala mogućnost odbrane, te sam prvo pronašla advokata. Kada su me zvanično uhapsili, posle sat vremena sam bila puštena uz papir da imam zakazano suđenje 1. jula. Tada mi je bio oduzet pasoš.

MAJKA ANE NIKOLIĆ SE SKINULA U SEDMOJ DECENIJI! Ne pojavljuje se u JAVNOSTI, a sada pokazala ZATEGNUTO telo! Nećete verovati kako IZGLEDA! (FOTO)

- Zakoni u Australiji su takvi da kada priznate delo pola vam se prašta, tako da sam ja na predlog advokata priznala krivicu - navela je Romana.

Foto: informer/marko đoković

- Sliku aparata sam imala jer je to poručila prijateljica. Znam te detalje, ali neću da ih otkrivam jer mislim da to nije relevantno sada. Aparat ne služi za snimanje kodova na bankomatu, ne znam čemu služi, ali izgleda kao čitač kartica. Ja sam znala o čemu se radi, ali ja se nisam bavila time, međutim po njihovim zakonima ja sam saučesnik - završila je Panićeva.

RASNA LEPOTICA, NA MAJKU! Ovo je ćerka Branka Đurića i BALKANSKE ŠERON STOUN - bavi se GLUMOM, a ime je dobila po JEDNOM PIĆU! (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Ha ha ha, pa tu njenu priču ne bi pojeo ni pas sa maslom. Jadna ona, nema ona veze sa tim a zna kako izgleda i čemu služi aparat za snimanje platnih kartica? More mrš lopurdo ... dobro si ti prošla, trebalo je da odležiš bar 10 godina iza rešetaka.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija