• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2020

17:52

DŽEJ ĆE SUTRA BITI SAHRANJEN! A posle ispraćaja - DORĆOLCI SPREMAJU SPEKTAKL u čast LEGENDE (FOTO)

Estrada

DŽEJ ĆE SUTRA BITI SAHRANJEN! A posle ispraćaja - DORĆOLCI SPREMAJU SPEKTAKL u čast LEGENDE (FOTO)

Podeli vest

Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u snu u 57. godini, a porodica i kolege su neutešni i imaju potrebu da se na određeni način pozdrave sa pevačem.

Njegovi sugrađani Dorćolci, sa kojima se svakodnevno viđao po kraju, posebno su bili skrhani odlaskom muzičke legende. Od trenutka kada se počela širiti informacija da je Džej preminuo, Dorćol se "orio" njegovim pesmama.

Ovog puta su Dorćolci odlučili da u čast Ramadanovskog, na raskršću dve ulice, naprave spektakl, kakav je dostojan Džeja, njegovog života, pesme i istine koju je ostavio za sobom. Anđelka Prpić je na Instagramu iznela detalje.

Foto: instagram printscreen

- Njegovo Dorćolsko srce prestalo je da kuca, ali zato njegova duša nastavlja da živi. Petak, 20.00h Dorćol, u znak sećanja na omljenog Dorćolca, na velikom video bimu koji će biti postavljen između Ulica Dušabova i Jevrejska, emitovaće se specijal sa fotografijama i tekstovima o našem dobrom Džejki, nakon čega i deo koncerta iz Sava centra iz 1995. godine - napisala je glumica na Instagramu.

Javnost se ne seća da su nekom pevaču posle smrti sugrađani pripremili ovakvo veče za pamćenje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija