• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2020

13:41

NAVIKLI STE DA JE GLEDATE SREĐENU! Ovako Jovana Joksimović izgleda BEZ ŠMINKE i u TRENERCI - prošetala centrom grada sa sinom /FOTO/

Estrada

NAVIKLI STE DA JE GLEDATE SREĐENU! Ovako Jovana Joksimović izgleda BEZ ŠMINKE i u TRENERCI - prošetala centrom grada sa sinom /FOTO/

Podeli vest

Svakog jutra gledate je sređenu u jutarnjem pogledu, ali i ona se nekad opusti.

Ekipa "Paparaco lova" jednom prilikom snimila je voditeljku Jovanu Joksimović u opuštenom izdanju.

Sa sinom Kostom uživala je u zoo vrtu i to bez šminke, u komotnoj haljini i gornjem delu trenerke u vidu jaknice. Na nogama je imala čizme koju podsećaju na patofne.

Njih dvoje su šetali i uživali u obilasku vrta, bez tate Željka Joksimovića, a Jovana je dokazala da i u kežual izdanju može da izgleda atraktivno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Voja

pre 3 godine

Mala kriva usta tanke noge šta tu šminka može da popravi.

Coka

pre 3 godine

Za razliku od nas obicnih zena ona treba da operise usi,klempava je za javnu licnost

realno

pre 3 godine

Bez šminke izgleda onako kava jeste - prava seljančica. Sa šminkom izgleda kao da je ta ista seljančica došla iz noćnog provoda pravo u jutarnji program - potpuno neprimereno našminkana i odevena za jutarnji tv program. A u crkvi u šorcu - to da ne pominjem. Seljančica u svakoj prilici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija