• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2021

11:33 >> 11:44

RASTI GODINU DANA NANOGICA! Reper NASMEJAN izašao iz suda, pa PORUČIO: Pravda je spora, ali DOSTIŽNA /FOTO/

Estrada

RASTI GODINU DANA NANOGICA! Reper NASMEJAN izašao iz suda, pa PORUČIO: Pravda je spora, ali DOSTIŽNA /FOTO/

Podeli vest

Reper Stefan Đurić Rasta napustio je Prvi osnovni sud vidno raspoložen. On je osuđen na kućni zatvor, pa će godinu dana nositi nanogicu

On je završio potpisivanje sporazuma o priznavanju krivice. 

 - Pravda je spora, ali dostižna. Sve je prošlo u najboljem redu, tako da mogu svima da se zahvalim. Hvala i vama - rekao je kratko Rasta za medije.

Čim je napustio Prvi osnovni sud, Rasta je u ruke uzeo mobilni, kako bi obavio telefonski poziv, međutim nije poznato koga je prvo okrenuo da sa njim podeli lepe vesti.

Inače, danas je reperu održano ročište na kojem se razmatralo o sporazu priznanju krivice za nedozvoljeno držanje narkotika.

Podsetimo, prema sporazumu koji je zaključio sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, reper Rasta je priznao nedozvoljeno držanje više od pola kilograma skanka za ličnu upotrebu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 3 godine

To nije kazna vec stimulacija ! Osim ako nije " otpevao " stogod korisno .

zzz

pre 3 godine

sramotna presuda.. i treba da nas ka**** za postovanje vladavine prava.... to ovde ne postoji zatvorite sve zatvore.. koji ce nam, prazni su zakonom propisana minimalna kazna od 3 godine zatvora, on dobije nanogicu godinu dana.. pa gde to ima bre?

Vladimir

pre 3 godine

Super. Od sutra pocinjem i ja da dilujem .. taman ima mesta ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!
Društvo

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!

Jedan Španac, koji je nedavno posetio Srbiju i Beograd, ljutito je priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira i da bi zbog nje, "pravio skandal" da ju je primetio u Španiji. U svojoj anonimnoj objavi na Reditu objasnio je da se jako zbunio, ali i iznervirao kada je primetio da mu u lokalnim prodavnicama i marketima niko od radnika nije vratio kusur - bio on 2,5, ili 10 dinara.

31.05.2024

20:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31