• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

18.04.2021

14:21

SNALAZI SE ZA ŽIVOT! Dunja Ilić posle garderobe, prodaje i posuđe na Instagramu /FOTO/

Estrada

SNALAZI SE ZA ŽIVOT! Dunja Ilić posle garderobe, prodaje i posuđe na Instagramu /FOTO/

Podeli vest

Pevačica Dunja Ilić imala je veoma težak, buran i turbulentan period u životu, te je često govorila o zavisnosti sa kojom godinama se borila.

Ona je pre izvesnog vremena počela je da rasprodaje svoje stvari putem Instagrama, a nakon garderobe sada je počela da prodaje i posuđe.

Foto: Instagram

Dunja Ilić

Naime, Ilićeva je na Instagramu podelila nekoliko setova i pozvala pratioce da joj se jave ukoliko žele da kupe nešto od ponuđenog. 

Foto: printscreen

Dunja Ilić

- Na prodaju prelep pozlaćen set za petoro ljudi, svega par puta korišćen - napisala je pevačica uz fotografiju belog seta posuđa, sa pozlaćenim ivicama.

Foto: printscreen

Dunja Ilić

- Na prodaju divan set iz Venecije - napisala je uz narednu fotografiju, na kojoj se vidi čajnik i set šoljica za čaj.

Foto: printscreen

Dunja Ilić

Dunja je, podsetimo, prethodno više puta objavljivala garderobu koju prodaje, a u ponudi su se našle košulje, suknje, mantili, kaputi...

Ona je tada navela i da se uskoro seli, te da je to razlog zbog kog prodaje stvari.

- Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cenama, jer mi je cilj da raščistim pre selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima. Eto, ako vam treba nešto javite se, bolje tako nego da kačim ovde milion stvari - napisala je pevačica, koja je sada bavi čitanjem tarot karata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija