• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.B.

22.05.2021

07:40

SVETSKO, A NAŠE! URAGANKE PLANIRAJU POHOD na MEĐUNARODNU MUZIČKU SCENU!

Estrada

SVETSKO, A NAŠE! URAGANKE PLANIRAJU POHOD na MEĐUNARODNU MUZIČKU SCENU!

Podeli vest

Članice grupe "Harikejn" već su osvojile Evropu, a sada planiraju da pokore i ceo svet! Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević glavne su zvezde ovogodišnje Evrovizije u Roterdamu.

Posle plasmana u finale ovog takmičenja koje je večeras (subota) lepe Srpkinje zadale su sebi još više ciljeve.

Vežbaju od jutra od sutra

- Svetska karijera je oduvek bila naša velika želja. Sa tom idejom je i osnovana grupa "Harikejn" pre četiri godine. Zato smo prve pesme i snimile na engleskom jeziku. Volele bismo da posle Evrovizije napravimo svetsku karijeru. Ovaj naš uragan je tek krenuo svoj put po Balkanu i Evropi, pa što ne bi osvojio i svet? Oduvek smo sebi postavljale visoke standarde - kažu devojke iz grupe "Harikejn" ekskluzivno za Informer i dodaju da su trenutno fokusirane na svoj večerašnji nastup u finalu:

Ne damo Mariji da nas ošiša

anja, Ivana i Ksenija kažu da im je Marija Šerifović velika podrška na takmičenju.
- Njen dolazak u Roterdam dodatno je ulepšao atmosferu u našem timu. Pomaže nam oko svega, pa čak i oko sređivanja i češljanja. Rekla nam je da bi sve bilo mnogo lakše da imamo kratku kosu kao ona, ali ne damo joj da nas ošiša. Kose su jedan od naših zaštitnih znakova, tako da ih nećemo dirati - poručuju "uraganke".

- Sada nam je najbitnije da se što bolje plasiramo, posle toga ćemo videti šta ćemo dalje. Prijaju nam kada nas porede sa svetskim zvezdama, ali mi ipak želimo da izgradimo neki svoj prepoznatljiv stil i verujemo da smo na dobrom putu.

Sanja Vučić ubeđena je da će Evroviziju završiti visoko rangirane.

- Mnogo sam bila ponosna kada su pročitali da je Srbija ušla u finale. Ta informacija mi je produžila život! Razbićemo i u finalu, budite sigurni u to! Ključ našeg uspeha su: probe, probe i probe. Svakog dana imamo kondicione treninge i najveći deo vremena u Roterdamu provele smo u sali za vežbanje. Pripremamo se od devet ujutru do kasno u noć - priča pevačica, koja je pre pet godina predstavljala Srbiju na ovom takmičenju i završila na 18. mestu.

Foto: printscreen

Uraganke daju intervju

Njena koleginica iz grupe Ivana Nikolić kaže da joj najteže pada što mora da igra u čizmama sa visokom potpeticom.

- Veoma je teško igrati i pevati. Dosta smo truda uložile da sve to dobro uradimo. Ali neću da se žalim, volim ovaj posao i zato sam tu gde sam.

Kreator otkrio: U kostime
sam im ušio amajlije

Dizajner Boris Kargotić otkrio je da je u kostime naših predstavnica na Evroviziji ušio amajlije, kako bi se one što bolje plasirale na takmičenju.
- Ivani je ušiven zeleni kamen da joj pomogne oko pevanja. Sanja ispod kostima ima zlatni detalj da bi u Roterdamu zasijala kao prava zvezda, dok sam Kseniji u toaletu umetnuo plavi kamen da joj pomogne da sakrije tremu - ispričao je Boris, a "Uraganke" su potvrdile:
- Sreća jeste neophodna na jednom ovakvom takmičenju, ali za uspeh ipak treba upornost i mnogo rada.
 


Zabranjeno grljenje


Članica naše delegacije Duška Vučinić otkriva kako izgleda Evrovizija u doba pandemije koronavirusa.

- U televizijskom prenosu to sve deluje kao i ranije, ali iza scene je potpuno drugačije. Nema kontakta sa ostalim delegacijama i na svakih 48 sati moramo da radimo test na koronu. Takmičarima je dozvoljeno da međusobno komuniciraju na razdaljini od dva metra. Oni to često zaborave, jedni drugima polete u zagrljaj, pa onda mi, članovi delagacija, skačemo da ih razdvajamo - kaže Duška za naš list.


 

Foto: printscreen

Grupa "Hurricane" na Eurosongu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija