• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2021

18:02

SUPRUGA MARINKA ROKVIĆA JE PRAVA LEPOTICA! Napisala je ROMAN, retko se pojavljuje u JAVNOSTI, a evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Estrada

SUPRUGA MARINKA ROKVIĆA JE PRAVA LEPOTICA! Napisala je ROMAN, retko se pojavljuje u JAVNOSTI, a evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Podeli vest

Pevač Marinko Rokvić dugi niz godina je u braku sa Slavicom sa kojom ima dva sina - Marka i Nikolu Rokvića.

Marinkova supruga retko se pojavljuje u javnosti, a ona je 2015. godine objavila roman pod nazivom "Danak u krvi", koji govori o oduzimanju dece od roditelja tokom turske vladavine na našim prostorima.

Foto: Peđa Milosavljević

Marinko Rokvić sa suprugom Slavicom

Slavica je aktivna na društvenim mrežama, na kojima često objavljuje fotografije, a mnogi njeni pratioci komentarišu kako je prava lepotica i da u svojim godinama izgleda savršeno.

Podsetimo, Marinko Rokvić se sa svojom porodicom pre par godina preselio na Košutnjak, a kako su mediji ranije pisali, njihov dom poseduj dvorište na dva nivoa. U donjem se nalazi bazen, dok je u gornjem garnitura za sedenje. Iz dvorišta se izlazi pravo na terene za trčanje, kao i ogroman prostor u kojem su postavljeni golovi za fudbal. Kako se ranije pisalo, ova luksuzna kuća Marinka je koštala 200.000 evra, što nas ne čudi s obzirom na to da se nalazi na dobroj lokaciji. Pre toga porodica Rokvić živela je u dupleksu na Novom Beogradu, koji su prodali i kupili dva manja stana u tom delu grada.

- Reč je o stanu velike kvadrature, pa mu je trebalo nekoliko meseci da pronađe kupca. Kad ga je konačno našao, sinovima Nikoli i Marku kupio je nekretnine koje su oni odabrali, a za suprugu i sebe je pazario kuću u Diplomatskom naselju. Sviđa mu se kraj u kojem sada živi, posebno jer mu je sve u blizini. Do centra grada stiže za desetak minuta, a isto toliko mu je potrebno i do Novog Beograda, gde mu žive sinovi - rekao je tada izvor za "Kurir" koji je blizak pevaču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15