• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso

08.09.2021

22:49

EVO KAKO SU SE UPOZNALI ZORICA BRUNCLIK I KEMIŠ! Pevačica otkrila DETALJE iz privatnog života koje malo ko ZNA - evo ko je načinio PRVI KORAK!

Estrada

EVO KAKO SU SE UPOZNALI ZORICA BRUNCLIK I KEMIŠ! Pevačica otkrila DETALJE iz privatnog života koje malo ko ZNA - evo ko je načinio PRVI KORAK!

Podeli vest

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u braku su više od tri decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradnoj sceni.

Zorica je do detalja otkrila kako su se upoznali, a potom uplovili u vezu. Brunclikova je sve iznenadila priznavši da joj se Miroljub na početku nije dopadao, kao da ni on nije želeo da se veže za ženu koja već ima troje dece.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

Kada sam ga srela, nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki – prisetila se Zorica Brunclik u emisiji “Iz profila”, a potom otkrila kojim gestom ga je osvojila:

Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu, a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola, a oko njega deset lepotica. I ja ih pitam: ‘Šta radite vi s mojim mužem’ -objasnila je Zorica kroz smeh kako je napravila prvi korak kada je odnos sa Kemišem u pitanju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

Kemiš ipak nije uspeo da odoli Zorici, te su ostali u skladnom braku narednih 36 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija