• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2021

13:29

SIN NAPRAVIO SKANDAL NA SAHRANI MARINE TUCAKOVIĆ! Laća oterao Cecu Ražnatović sa GROBA! Evo šta joj je REKAO

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

SIN NAPRAVIO SKANDAL NA SAHRANI MARINE TUCAKOVIĆ! Laća oterao Cecu Ražnatović sa GROBA! Evo šta joj je REKAO

Podeli vest

Marina Tucaković, najpoznatiji srpski tekstopisac sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu, ali ni ovaj događaj nije uspeo da prođe bez skandala

Naime, sin pokojne Marine, Milan Laća  Radulović napravio je neprijatnu scenu pored groba kada je uspeo da otera Cceu Ražnatović, Milana Kalinića i Sašu Matića.

-Imajte razumevanja, molim vas da ne prilazite grobu, ostali mogu - rekao je on pored groba svoje majke.

Prema rečima očevidaca, Ceca se odmah okrenula i otišla, kao i Saša Matić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sahranjena Marina Tucaković

I dok su neki mislili da su razlog za udaljavnje sa sahrane epidemiološke mere, drugi pak govore da je glavni razlog sukob Laće i Cece, koji već dugo traje. 

Sa druge strane Milan Kalinić smatra da u tome nema ničega uvredljivog.

- On je zamolio da ne prilazimo svi, da se drži distanca, da se ne nabijamo svi. Nije nikog oterao, taman posla... Zbog cele situacije je zamolio da se drži distanca, da neko bude bliže, neko malo dalje - rekao je Kalinić za Telegraf Jetset.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tulipan

pre 2 godine

Valjda po zasluzi,nije to slučajno.Kaliniću sedi jedan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07