• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2021

13:00

TO JE MOJ NAJVEĆI PAD U ŽIVOTU! Voditeljka DRHTAVIM GLASOM govorila o RAZVODU: Tek mi SLEDI BORBA!

Novak Đurović

Estrada

TO JE MOJ NAJVEĆI PAD U ŽIVOTU! Voditeljka DRHTAVIM GLASOM govorila o RAZVODU: Tek mi SLEDI BORBA!

Podeli vest

Voditeljka kviza "Slagalica" Marija Veljković prethodnih pet meseci se nije oglašavala povodom pisanja medija o razvodu.

Marija je na svom kanalu objavila video snimak u kom je prokomentarisala celu 2021. godinu, pa se osvrnula na teške trenutke koje joj je donela. Nije krila suze u očima, pa je tako bilo jasno koliko joj je zapravo bilo teško da podnese sve što joj se desilo. Međutim, pored manje lepih dešavanja, Marija se tokom ove i dosta puta radovala.

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - iskreno je rekla Marija sa suzama u očima i naglasila da su joj deca najveći smisao života i da zbog njih želi i ima snage da se bori:

Foto: Printscreen You Tube

Marija Veljković

- Ja sam konačno u ovoj godini progovorila, zauzela se za sebe, rekla svoje mišljenje, rekla i stala iza toga. Ono što je moj savet svima na ovu temu jeste da ne dozvolite drugima da stavljaju sebe ispred vas. Dakle, cenite sebe, cenite to što jeste svoju posebnost. I nemojte da vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni. To vam priča osoba kojoj je to govoreno godinama. Borite se za sebe.

Foto: Instagram

Marija Veljković

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SM

pre 2 godine

Превише се наглашава данас борба за себе. Борба са самим собом је бажнија. Борба против сопственог егоизма од кога болукем и ја и од кога болујемо скоро сви, ако уопште има изузетака који су после дуготрајне борбе још бу животу Христом победили. Потребно је и моћи сам ставити неког испред себе и стављати неког испред себе да би дошле ствари на своје место, а не ником не дозвољавати бити испред нас и стално се борити за своје место за које се не можемо изборити на такав начин. Нећу да правим алузије и да дајем претпоставке на конкретан случај, али бих на основу речи које се могу схватити на одређени начин дао коменрар. За брак се ваља борити уколико није мртав и мислим да бар отприлике у то спада, ако нисам прецизан томе слично или макар прво: прељуба (мада и тад је мислим могуће опростити је уколико се прељубник каје и ваљда ако призна прељубу), ако један супружник другом ради о глави, ако један другог напусти на неки период, ако муж запостави дужно издржавање уколико је издржавалац без намере да то промени.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija