• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

13.12.2021

23:30

EVO KO ĆE SVE BITI SASLUŠAN ZBOG TRAGIČNO NASTRADALE JUTJUBERKE KIKE! Istraga tužilaštva i policije nikog neće zaobići!

printstcreen

Estrada

EVO KO ĆE SVE BITI SASLUŠAN ZBOG TRAGIČNO NASTRADALE JUTJUBERKE KIKE! Istraga tužilaštva i policije nikog neće zaobići!

Podeli vest

Samoubistvo jutjuberke Kristine Kike Đukić već danima je glavna tema kako među medijima, tako i u krugovima tinejdžera koji su je voleli i pratili, ali i među njenim kolegama.

Dok se čeka toksikološki nalaz koji bi trebalo da potvrdi tačan uzrok smrti ove dvadesetjednogodišnje devojke, policija i tužilaštvo rade na tome da otkriju šta se zapravo dogodilo te kobne noći.

Foto: printscreen

 

Kako se navodi, pored jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase biće saslušani i mnogi drugi koji bi policiji mogli otkriti nešto više o Kiki Đukić i njenoj odluci da oduzme sebi život.

- Policiji je naloženo da sasluša sve koji su bili u bilo kakvom konaktu sa njom radi potpunog sagledavanja situacije i donošenja odluke. Osim majke, sestre i dečka sa kojima je bila bliska, biće saslušani njeni i prijatelji ali i jutjuberi sa kojima je bila u kontaktu. Mogu biti saslušana i lica koja su Kiki slala uvredljive komentare ali i pretnje.

Foto: printscreen instagram

 

- VTKa (tužilaštvo za visokotehnološki kriminal) ovih dana proverava sve prepiske koje je Kika imala sa drugim licima kako bi pronašao eventualni motiv. Ono što je takođe bitno jeste da u ovom slučaju mogu odgovarati i oni koji su na neki način mogli da podstaknu Đukićevu na samoubistvo, kaže izvor iz istrage i dodaje da su u rasvetljavanje ovog slučaja uključeni kako policija, tako i tužilaštvo kako bi se što pre saznalo šta se dogodilo devojci koja je godinama bila meta bulinga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31