• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

14.01.2022

18:03

BOL KOJA NE PROLAZI! Nikola Rokvić objavio potresan razgovor s pokojnim ocem! "Sećam se kada si me pitao, dokle će ovako biti..."

Estrada

BOL KOJA NE PROLAZI! Nikola Rokvić objavio potresan razgovor s pokojnim ocem! "Sećam se kada si me pitao, dokle će ovako biti..."

Podeli vest

Pevač Nikola Rokvić podelio je uspomenu na svog oca pevača Marinka Rokvića. Marinko je preminuo 6. novembra prošle godine, a Nikola je objavio jedan od njihovih razgovora.

"Sećam se kada si me pitao, “dokle će ovako biti, šine šokole tatin”… tvoj pogled direktan u moje oči… Sve ti je bilo jasno… Nisam imao reč… Onda sam ti ispričao priču da si kao nekada naši preci u strašnom boju, prsa o prsa, sav si izranjavan, izubijan, ali ideš i gaziš ka cilju… Časno, kao nekada veliki heroji, ne predavši se nikada… I znaš da sam ti rekao da ćeš doći do cilja i biti živ ili ne, ali ćeš doći i pobedićeš! Junače, i ako je teško bez vođe, ipak si nam svojim stradanjem i pobedom doneo mir da u tvojoj slavi i radosti tvoga puta nas trojica nastavimo! Sve do naših borbi i ciljeva i tako dalje! Voli te tvoj majkan!" - napisao je Nikola uz snimak na kom nastupa sa Marinkom i bratom Markom.

Podsetimo, Marinko Rokvić umro je nakon teške borbe sa rakom pankreasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MILISAVVVVVVV

pre 2 godine

Neka mu je laka crna zemlja ali dosta više o njemu.Kao da je preminuo neki nobelovac a ne prosečni pevač kakvih ima na stotine u ovoj zemlji koji kroz karijeru nije imao ni jedan mega hit.stvarmo je preterivanje toliko pisanje o njemu i njegovim sinovima koji verovatno nikada ne bi mogli da postanu pevači bez njegove pomoći.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija