• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K. - S. K.

02.02.2022

23:28

VERBALNI OKRIŠAJ DRAGANE KATIĆ I VOJE NEDELJKOVIĆA Ukrstili mišljenja na brojne teme

Informer

Estrada

VERBALNI OKRIŠAJ DRAGANE KATIĆ I VOJE NEDELJKOVIĆA Ukrstili mišljenja na brojne teme

Podeli vest

Voditelji najvećih muzičkih takmičenja u regionu "Nikad nije kasno" i "Zvezde Granda" Dragana Katić i Voja Nedeljković sukobili su mišljenja u našem Ringu.

Kolege su saglasne da starlete nikako ne bi trebalo da budu voditeljke, kao i da izgled nije presudan za uspeh u njihovom poslu. Ipak, nisu mogli da se slože oko toga da li više troše muškarci ili žene. Dragana veruje da u tome prednjači jači pol, a Voja je ubeđen da u tome ipak nema razlike između muškaraca i žena.
 

Dragana Katić: Muškarci više troše od žena!

Da li je za voditeljski posao presudan dobar izgled?

- Važno je biti autentičan. Sada je ultimativan dobar izgled, ali kako gledate, tako i slušate! Tako da je ceo "paket" potreban. Za posao voditelja su presudni stil i način rada, jer je važno da steknete poštovanje gledalaca.

Podižu li skandali rejting?
- Nažalost, da. Ali zapamtiće vas po skandalu, a rejting je kratkog daha. Ukoliko želite svojim poslom ozbiljno da se bavite, skandali ne bi trebalo da vam budu u opisu karijere.

Koliko privatni život trpi zbog posla?
- Ukoliko se odlučite za megakarijeru, privatni život će trpeti. Velika karijera podrazumeva i veliku odgovornost. Ali deca traže i zaslužuju pažnju, a za to su potrebni vreme i prisustvo. Treba da odlučiš kako da poslažeš prioritete i tako će ti se vratiti!

Foto: Insajder/Novak Đurović

Dragana Katić

Šta je bitnije - ljubav ili karijera?
- Ne mogu sebe da zamislim bez posla, ali ni bez ljubavi. U mom slučaju ljubavi prema deci. Imala sam karijeru i pre njih, ali sam odlučila da ipak više vremena provodim sa njima dok su odrastali. Tako da sam usporila s putovanjima u vezi sa poslom. Shodno tome, finansije su trpele, ali sinovi nisu...

Ko više troši - muškarci ili žene?
- Muškarci više troše od žena jer im je veoma važan status. Moja torba ne košta koliko jedna njihova guma na kolima!

Treba li starlete da budu voditeljke?
- Nikako! One već imaju svoje zanimanje i dovoljnu zastupljenost u medijima i na društvenim mrežama.


Voja Nedeljković: Najviše para dajem na putovanja

Da li je za voditeljski posao presudan dobar izgled?
- Nije. Bitni su ličnost, šarm, elokventnost, znanje i svi oni kvaliteti koji čine jednog dobrog voditelja. Lepota je manje bitna, a u današnje vreme pojedinci akcenat stavljaju baš na nju, što nije za pohvalu.

Podižu li skandali rejting?
- Nažalost, da, ali su kao šlag na torti! Lepi na oko, a kad ih lizneš, nema ih... Kvalitet na kraju pobedi. Ja sam najbolji dokaz za to jer sam već 35 godina na sceni, a nisam imao nijedan skandal.

Koliko privatni život trpi zbog posla?
- Teško je uskladiti privatni i poslovni život. Uz dobru organizaciju, porodica ne mora nužno da trpi svakodnevno odsustvo jednog ili oba partnera. Razgovori i međusobno razumevanje između supruge Maje i mene umnogome su doprineli našem skladnom braku.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Voja Nedeljković

Šta je bitnije - ljubav ili karijera?
- Teško je razdvojiti to dvoje. Moraju da budu isprepleteni. Nekoga pokreće ljubav, nekoga posao. Shodno tome treba balansirati između te dve stvari.

Ko više troši - muškarci ili žene?
- Za žene ne mogu da kažem koliko troše jer nikad nisam bio u njihovoj koži. Mada, mislim da jednako troše i jedni i drugi. Ja najviše novca trošim na putovanja i neka lična zadovoljstva, ono što mi duša traži!

Treba li starlete da budu voditeljke?
- Bolje da me to niste pitali. Uopšte nisam za to! Smatram da njima nije mesto u ulozi voditelja. Ima mnogo kvalitetnih ljudi koji su dorasli više tom zanimanju od njih!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija