• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2022

17:50

OGLASIO SE PRVI PUT NAKON RASKIDA SA CECOM! Evo sa kim Bogdan provodi vreme! (FOTO)

printscreen/Instagram

Estrada

OGLASIO SE PRVI PUT NAKON RASKIDA SA CECOM! Evo sa kim Bogdan provodi vreme! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskinuli su emotivan odnos nakon godinu dana veze.

Njih dvoje su rešili da stave tačku na romasnu, a o razlozima nisu želeli da govore. I dok je pevačica danima uživala na Maldivima sa prijateljima, Bogdan je provodio vreme na Zlatiboru.

Foto: printscreen instagram

Bogdan Srejović

Bogdan se nije oglašavao povodom raskida, ali je na svom Instagram storiju objavio fotografiju sa ćerkom koju je dobio iz veze sa manekenkom Zoranom Tasovac.

Nakon toga, on je podelio još jedan video na kome se snimio sa devojčicom dok šetaju, a za to vreme osmeh nije skidao sa lica. Nema sumnje da mu trenutno najviše prija da vreme provodi sa svojom mezimicom.

Foto: printscreen instagram

Bogdan sa ćerkicom

- O, dobar dan, mlada damo - rekao je Bogdan nežnim glasom, a devojčica je poslala poljubac u kameru.

Inače, Ceca je tokom njihove veze veoma zavolela malu Iskru, te su neretko provodili vreme i sa njom, a takođe je na svom profilu delila fotografije sa njom.

Foto: printscreen instagram

Ceca sa Bogdanovom ćerkom

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tulipan

pre 2 godine

Pa šta je očekivao,da ga prihvate u kući koju je napravio njen bivši muž i da paradira i glumata frajera.Pa celi grad se smejao i Ceci i Veljku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31