• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

13.02.2022

09:27

ĆERKA VLADA DIVCA PREKINULA SVAKI KONTAKT SA SAVELJIĆEVIM SINOM! Zbog Niše se Petra i Nikolas više ne druže!

Printscreen

Estrada

ĆERKA VLADA DIVCA PREKINULA SVAKI KONTAKT SA SAVELJIĆEVIM SINOM! Zbog Niše se Petra i Nikolas više ne druže!

Podeli vest

Iako su bili drugari iz detinjstva, ćerka slavnog košarkaša prekinula je kontakt sa sinom fudbalera

Poruke koje je Niša Saveljić (51), nekadašnji fudbaler nedavno slao ćerki Vlada Divca, Petri (22), dovele su do prekida velikog i dugogodišnjeg prijateljstva. A sada je Petra prekuinula prijateljstvo i sa Nišinim sinom Nikolasom Saveljićem.

Foto: Informer DN

Snežana, Petra i Vlade Divac

u javnosti je kao bomba eksplodirala informacija da je zbog nepristojnih poruuka, Vlade Divac fizički napao nišu, a sada su otkriveni i detalji prekida prijateljstva njihove dece:

- Petra se mnogo razočarala u Saveljiće. Još ne može da dođe k sebi zbog svih poruka i svega onoga što se desilo s Nišom. Smatrala je da nije normalno da ostane u kontaktu s Nikolasom, s kojim se druži odmalena. Cela porodica Divac je ogorčena na Saveljića. Njoj je teško, ali smatra da tako mora da bude. Vlade i Snežana su obavili razgovor s njom i objasnili su joj da je za nju najbolje da prekine druženje s Nikolasom. Nije joj bilo svejedno, ali je ipak poslušala roditelje, koji najbolje znaju šta je dobro za nju - priča izvor. Deblji kraj u celoj ovoj priči izvukao je Nikolas, kome je krivo što je zbog greške svog oca ostao bez dugogodišnje prijateljice.

Foto: printscreen

Petra s dečkom...

- Nikolas veruje ocu da nije imao lošu nameru prema Petri. Jako mu je žao zbog svega što se desilo, ali je na strani oca, za koga je izuzetno vezan. Pokušao je da stupi u kontakt s Petrom, ali mu se ona nije javljala na pozive. On smatra da je sve veliki nesporazum i da to ne treba da utiče na njegovo druženje s njom, ali Petra je neumoljiva i neće da prekrši obećanje koje je dala roditeljima. Ipak, on još nije odustao od namere, pa će za nekoliko meseci ponovo pokušati da obnovi prijateljstvo s Petrom - zaključuje izvor. Podsetimo, Vlade Divac pretukao je bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje. Njega je u restoranu prvo primetila Snežana, koja ga je verbalno napala, nazvavši ga pedofilom.

Petra odlučila da se skloni, otišla sa dečkom na more! 

Ubrzo nakon što je Kurir objavio detalje skandala u kojem je Petra bila jedan od aktera, ova mlada devojka se oglasila na Instagramu i objavila fotografiju sa dečkom Mihajlom Veruovićem, uz natpis da ga voli. Potom, ona je u petak po podne ponovo postavila fotku na kojoj se vidi prelep prizor pored mora. Po svemu sudeći, palme, šetnja obalom, lepo vreme i sunce smiruju mladu blogerku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Srbija