• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

22.02.2022

20:50

KIJINA DRUGARICA HTELA DA ZOVE HITNU KAD SE SLOBA ŽENIO! Kockarova slala poruke, niko ne veruje šta je pisala!

insajder

Estrada

KIJINA DRUGARICA HTELA DA ZOVE HITNU KAD SE SLOBA ŽENIO! Kockarova slala poruke, niko ne veruje šta je pisala!

Podeli vest

Pevačica teško podnela ženidbu bivšeg muža

Kija Kockar negirala je dugo emocije prema bivšem suprugu, a sada je otkriveno da joj je bilo veoma loše kada se Sloba Radanović ženio Jelenom Đuričanin.

Foto: printscreen

Teško podnela venčanje bivšeg... Kija, Sloba i Jelena

Kako tvrdi izvor blizak Kockarovoj, 14. februar kada se Sloba ženio, za Kiju je bio jedan od najtežih.

Kija je na dan Slobinog venčanja, kažu naši sagovornici, zvala prijatelje u alkoholisanom stanju, plakala i govorila da neće preživeti. Neki od njih veoma su se uplašili za zdravstveno stanje pevačice i razmišljali su čak da pozovu Hitnu pomoć.

- Kija je sve redom zvala, kukala i plakala, nerazgovetno je pričala da neće preživeti Slobino venčanje, da ne može da podnese to da on ima drugu ženu. Nekima je slala poruke: "On se danas ženi". Dosta je popila i stvarno joj je bilo teško. Ona jeste želela da se razvede od Slobe kad ju je javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju, ali očigledno da ga još nije prebolela i da ga voli. U javnosti se pretvara kako je on više ne zanima i neće da priča o njemu, a kad ostane sama, vrlo često se dese ovakve scene.

- Mislim da je ovaj poslednji put, na dan Slobinog venčanja sa Jelenom, situacija bila vrlo alarmantna i da je sigurno neko od prijatelja tada otišao kod Kije da je smiri. Čuo sam da je jedna drugarica htela da zove Hitnu pomoć, mislila je da je Kiji pozlilo, a zapravo je samo bila pijana - navodi izvor.

Pokušala samoubistvo

Iako su brojni novinari zvali Kiju na dan Slobine ženidbe, ona nikome nije odgovarala na pozive i poruke.

Foto: Printscreen You Tube

Ovo nije prvi put da Kija, i pored svega što se desilo u njenom braku sa Radanovićem, ima ovakve reakcije kad je on u pitanju. Javnosti je poznato da je Kockareva 16. oktobra 2019. u Slobinom stanu na Novom Beogradu najpre simulirala pokušaj samoubistva ubodom nožem u stomak, a onda i faktički nasrnula na bivšeg muža.

Prema navodima izvora, njih dvoje su tada nakon promocije knjige zajedničke prijateljice otišli u Radanovićev stan i odmah počeli da se prepiru. Kija je pitala Slobu da li je i dalje voli, na šta je on rekao da ne zna, pa je ona počela da histeriše, da ga grebe, nakon čega je uzela tup nož i počela da se bode po stomaku. Pevač je pozvao policiju i rekao da Kristina preti samopovređivanjem.

Kada su stigle policija i Hitna pomoć, odmah su je stavili u ambulantna kola, gde je ona ponovo počela da histeriše, pa su lekari rekli da moraju da je vode u psihijatrijsku ustanovu.

Tamo su ustanovili da Kija nije pacijent za njih i rekli su policajcima da je sprovedu na trežnjenje, jer je bila pijana. Sloba je tada za medije potvrdio da se incident desio, a Kija je rekla da to nije tačno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija