• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glossy/Informer/D.S.

25.02.2022

09:34

LJUBAVNA PRIČA KAO SA FILMSKOG PLATNA Ilda Šaulić i Bojan Vučković bili su porodični prijatelji, a kada se vratio iz Amerike, sve je bilo jasno!

Estrada

LJUBAVNA PRIČA KAO SA FILMSKOG PLATNA Ilda Šaulić i Bojan Vučković bili su porodični prijatelji, a kada se vratio iz Amerike, sve je bilo jasno!

Podeli vest

Znali su se od malih nogu.

Malo je poznato da je jedan muškarac bio spreman da promeni ceo svoj život zbog Ilde Šaulić.

Porodice Šaulić i Vučković oduvek su bliske, a Ildin i njegov otac bili su veliki prijatelji.

Foto: printscreen instagram/ildasaulic

- Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili - otpočela je Ilda jednom prilikom ljubavnu priču.

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni - ispričala je tada i otkrila kako je izgledao njihov prvi susret posle mnogo godina.

- Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina - otkrila je tad Ilda.

Foto: printscreen/tanjug

- Svekrva Ilde Šaulić svim srcem je navijala za ovu ljubav, jer se Bojan vratio iz Amerike, sa Ildom zasnovao porodicu i konačno joj je ponovo bio bliže. Ujedno, porodice Šaulić i Vučković zadržale su blizak odnos, a Bojanova majka posvećeno se našla snahi u najtežem trenutku, kada je pre tri godine izgubila oca. I danas svekrva Ilde Šaulić sa snahom dolazi na Šabanov grob kako bi joj pružila utehu i bila joj podrška, a ljubavlju je obasipa kao druga majka.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija