• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.02.2022

17:24

OGNJEN AMIDŽIĆ O SANJI MARINKOVIĆ ZBOG UVREDA U EMISIJAMA: To ona mora da reši sa svojim gostom! (VIDEO)

printscreen

Estrada

OGNJEN AMIDŽIĆ O SANJI MARINKOVIĆ ZBOG UVREDA U EMISIJAMA: To ona mora da reši sa svojim gostom! (VIDEO)

Podeli vest

Učestale uvrede na račun svojih gostiju, popularna voditeljka ne komentariše. A sada se na to osvrnuo njen kolega i objasnio da li je i on bio u sličnoj situaciji

Ognjen Amidžić i Sanja Marinković skoro dve decenije su televizijska lica Pinka i do sada nisu imali veće probleme. Međutim, Marinkovićeva je dospela u žižu interesovanja nakon što ju je pevačica Katarina Živković napala jer je isekla njen odgovor u emisiji, a potom se pojavio i snimak Sanjine odjave u kojoj se obratila gošćama rečima: :"Hvala što se niste pravile gluplje nego što jeste".

Foto: printscreen

Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić je za Informer priznao da je i on možda imao nesuglasice sa gostima, ali nikada ovako drastične.

Tvoja emisija je uvek najgledanija i tebi dobro ide. Ali nije svim tvojim kolegama super, Sanja Marinković, na primer, ima probleme. Da li se tebi dogodilo da uvrediš nekog gosta i da te okrene i svašta ti kaže?

- Vidi, verovatno je toga bilo, ali ne u nekoj meri da zapamtim. Možda me neko pozove, pa kaže: "E brate pa znaš, ovo, ono", ali ja šta da kažem? Moje emisije su uvek uživo. Nekad nešto ode, ali nikada nije bilo zle namere s moje strane ni prema kome. Ja nisam imao nekih problema. 

Foto: Prntscreen Pink

Na meti napada zbog uvreda... Sanja Marinković

Jesi li se čuo sa Sanjom nakon tog skandala, da li si joj pružio podršku?

- Ja tada nisam bio tu i do kraja ne znam šta se dogodilo. Ali mislim  da takve stvari bi trebalo da se reše i postave. Mislim da bi takve stvari trebalo da reši sa gostom. Zaista nisam do kraja znao šta se desilo, nisam bio u Beogradu.

Ti si upravo tip voditelja koji se neslano šali u emisijama, da li se dešavalo da ti neko kaže:"E, stvarno si preterao?"

- Nije, jer se ja najviše šalim na svoj račun i na neke opšte stvari. Nikad ne idem baš ono, nemam pojma to je više u senzibilitetu. Nisam imao neke probleme, a da se neko ljutio. Vidi, ima sigurno situacija da i ja nešto preteram, ali nije bilo takvog odjeka. Ako je došlo do takvih situacija, onda to moraju Sanja i Kaća da reše. A ako nekome nešto nije bilo u redu, mora da kaže ili jednostavno da se sledeći put ne odazove.

Foto: HIT dodatak/informer

Nema problem sa svojim gostima... Ognjen

A šta je sa Tanjom Savić kojoj očigledno nije odgovaralo da bude u emisiji sa Jovanom Jeremić, verujem da je znala da će gostovati zajedno?

- Pretpostavljam da je znala, pogotovo kada se rade ti specijali. To je bio neki novogodišnji specijal. Bio je Ivica Dačić, doktor Branimir Nestorović, Jovana Jeremić i Tanja... Doktor Nestorović koji je izuzetno popularan, Jovana koja je, takođe, popularna, Tanja koja je aktuelna, a i da bi nam neko pevao. A ja tada nisam ni znao njihove relacije, nisam znao da su Tanja i Jovana u sukobu.

Foto: ATA Images

Ognjen joj nije mnogo zamerio odlazak iz emisije... Tanja Savić

Da li si se se čuo sa Tanjom Savić i je l ti objasnila zbog čega je napustila emisiju?

- Nisam, nismo se čuli.

Jesi li ljut na nju?

- Ne, to je njena stvar što je otišla. Ako njoj nešto nije odgovaralo, to je okej. Tu su drugi ljudi kojima bi trebalo više da smeta nego meni.

Da li ćeš je ponovo zvati u emisiju?

- Videćemo, ako bude bilo povoda. Ako nešto bude aktuelno, bitno. 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija