• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam.rs

27.02.2022

09:19

LUKAS NEMA ŠANSE NA EVROVIZIJI! Nerazumljivo peva i na srpskom ŠAŠIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO ACU

insajder/Aleksandar Jovanović Cile /printscreen

Estrada

LUKAS NEMA ŠANSE NA EVROVIZIJI! Nerazumljivo peva i na srpskom ŠAŠIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO ACU

Podeli vest

Željko Šašić žestoko je isprozivao svog suparnika Acu Lukasa! Netrpeljivost između pevača traje od kaca je Lukas oženio Šašićevu bivšu ženu, Sonju Vuksanović.

Iako ni Aca više nije sa Sonjom, tenzije među njima se ne stišavaju. Ovoga puta je Šašić opleo po Lukasu poručivši da je njegova pesma “Oskar” sa kojom se takmiči na Beoviziji već viđena.

Šašić tvrdi da ne postoji netrpeljivost između njih, međutim gotovo svaka njegova izjava to demantuje.

Foto: Printscreen Pink

Željko Šašić

-  Ne postoji jaz između nas. Posmatram potpuno neutralno situaciju i nisam ni čuo da se navodno „namešta" njegova i Sarina pobeda. Preslušao sam sve pesme koje učestvuju na „Beoviziji" i gotovo ništa mi se tu ne dopada. Što se mene tiče, ja ne bih učestvovao. Ipak je naša karijera neka druga, drugačijeg žanra. Ne bih da pravim tu zabunu, nema potrebe – kaže Šašić.

On smatra da bi bilo veoma problematično ukoliko bi Lukas numeru izvodio na engleskom.

- Stvarno je Aca ponekad nerazumljiv. Ne znam kako bi on prošao na „Evrosongu". Ta pesma ima prostor i da se otpeva na engleskom, ali ko će to da peva, ne znam.

Foto: printscreen RTV Pink

Aca Lukas

Foto: Photo: Luka Bošković

Sara Jo

 

Šašić je još jednom istakao da je Acina pesma dosadna.

-  Nemam pojma kako bi Lukas prošao na „Evroviziji". Nije mi ništa specijalno ta njegova pesma, sto puta već čuto, široko, dosadno, ništa se specijalno ne dešava, iako verujem da je tim „pucao" na tekst. Mada, bojim se da i taj tekst neće nešto previše da intrigira one koji odlučuju o plasmanu. Ne mislim da bi imao neke šanse. Nisam nikog isprozivao, ni njega, samo imam svoje mišljenje. Nadam se samo da, ako se budu sekirali zbog tih mojih navodnih prozivki, da će im to biti podstrek da se malo bolje spreme za „Evroviziju" i daju

Željko smatra da bi Sara Jo imala lepe prilike na takmičenju u Italiji sa „Muškarčinom".

 

- Ako ćemo već da biramo onda je najbolje da na „Evroviziju" pošaljemo Saru Jo. Ona je predstavnik moderne generacije, verujem da će imati sjajan scenski nastup, a italijanski jezik joj je drugi maternji. Biće to sigurno dobro, moderno i energično. 

- Ali, nisam siguran ni u njenu pesmu potpuno, ukoliko ode na „Evrosong". Ako se bude pevala na srpskom jeziku, mislim da će zvučati čudno i da će biti izignorisana. Pretpostavljam da će se ipak pevati na engleskom. Ne umanjujem naše pismo, jednostavno je to evropski festival.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću
Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću

Uroš Blažić u četvrtak je, sa pancirom i lisicama na rukama i nogama, stigao u Viši sud u Smederevu, ali samo desetak sekundi nakon što je ušao u sudnicu emocije i bes porodica njegovih žrtava je kulminirao i oni su nasrnuli na njega, a samo reakcija sudske straže i policije je sprečila da on i njegov otca budu linčovani.

25.05.2024

08:10

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija