• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

04.03.2022

12:47

KOMŠIJE ELENE KARIĆ RAZVEZALE JEZIK Gradi hram u dvorištu, a ove rituale obavlja nasred imanja?!

Estrada

KOMŠIJE ELENE KARIĆ RAZVEZALE JEZIK Gradi hram u dvorištu, a ove rituale obavlja nasred imanja?!

Podeli vest

Elena Karić nakon što se razvela od Jugoslava Karića sagradila je vilu koja se nalazi u šumi okružena samo drvećem.

Elenine komšije razvezale su jezik i otkrile da upravo njen dom privlaču pažnju svih meštana.

- Elena je odlučila da sazida dom usred guste šume. Svi smo bili iznenađeni kada smo videli na kojoj lokaciji joj se nalazi dom. Međutim, po svemu sudeći to je bila njena volja. Baš zato što je toliko izolovana, kuća privlači svu pažnju. Mnogi su dolazili krišom da vide koje Elena rituale izvodi. Često bi zapalila vatru nasred imanja i sa grupom ljudi radila određene rituale. Od nas se niko u to ne razume, pa ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo šta je želela time da postigne - priča Elenin komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: TV Pink printscreen

Elena Karić

- Sada se tu pravi hram, kako smo čuli. To joj je bio jedan od ciljeva. Bageri svakodnevno rade, seku drveće koje je višak kako bi u dvorištu mogao da se izgradi hram. Mnogi majstori kažu da su od Elene dobili velike dnevnice i da deli novac šakom i kapom, samo kako bi se sve do sitnih detalja izgradilo po njenoj želji. Elena je nakon razvoda profitirala i dobila veliku svotu novca od bivšeg supruga Jugoslava i sada želi da sazida sve ono što prija njenom pogledu. Od majstora sam načuo kako će napraviti i velike zidine, kako niko ne bi mogao da joj priđe - rekao je komšija,

Foto: printscreen Instagram elenakaraman.essenceofliving

Elena Karić

- Mnogi beže od nje kada je vide jer se boje ne znam ni sam čega. Ona je ljubazna, ako joj se javite, ona će odgovoriti uz osmeh. Vidimo je i u prodavnici, ali i obližnoj kafani. Drugačija je i mnogi su se navikli da je čudna ili autentična, kako god se to zove. Međutim, mnogi se i plaše tih rituala iz nerazumevanja pa se sklanjaju s puta njoj, ali i od kuće kada moraju da prođu pored - kaže stariji gospodin koji u blizini ima vikendicu.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)
Live TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)

Tema "Info večeri" bila je izglasavanje Rezolucije o Srebrenici. Na glasanju Zapad nije dobio ogromnu većinu kao što je očekivao, ali će svakako to koristiti kao sredstvo protiv Republike Srpske. Da li ova neobavezujuća rezolucija može postati obavezujuća? Na ovu temu govorili su: Željko Čurović, predsednik Saveza Srba u Crnoj Gori, advokat Aleksandar Cvejić i Zoran Buljugić, pisac i prevodilac.

24.05.2024

22:50

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija