• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.K.

15.03.2022

21:00

12 PUNIH GODINA POKUŠAVAM DA OŽIVIM TRENUTKE PROVEDENE SA NJOM! Karamela progovorio o GUBITKU Ksenije Pajčin!

ATA Images

Estrada

12 PUNIH GODINA POKUŠAVAM DA OŽIVIM TRENUTKE PROVEDENE SA NJOM! Karamela progovorio o GUBITKU Ksenije Pajčin!

Podeli vest

Pevačicu Kseniju Pajčin je pre 12 godina, 16. marta ubio dečko Filip Kapisoda, nakon čega je sebi oduzeo život. Mnoge poznate ličnosti nikada neće prežaliti ono što joj se desilo, a jedan od njih je i Karamela.

Mnoge poznate ličnosti nikada neće prežaliti ono što joj se desilo, a jedan od njih je i Karamela.

Foto: Printscreen You Tube

Ksenija Pajčin

Goran Stojićević Karamela je bio Ksenijin dobar prijatelj i često su se zajedno pojavljivali u javnosti. On se oglasio za Informer.rs i otkrio da se seća svakog zajedničkog trenutka provedenog sa pokojnom Ksenijom:

12 punih godina uz njene slike, slušajuci njene pesme i gledajući njena TV gostovanja pokušavam da oživim trenutke provedene sa njom. Svake godine posećujem njen večni počinak ne samo 16. marta već kada god osetim da mi nedostaje. Nemam šta drugo da kažem. Izvinite, ali intervjue ne dajem. Hvala Vama na razumevanju - rekao je Karamela za Informer.rs.

Foto: Printscreen You Tube

Goran Stojićević Karamela

Podsetimo, prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao u sebe. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

Foto: youtube printscreen/RTV Pink Official

Ksenija Pajčin

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija