• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.03.2022

11:45

SANDRA AFRIKA PRVI PUT NAKON OPERACIJE U JAVNOSTI! Svi gledaju u njenu promenu!

Prntscreen

Estrada

SANDRA AFRIKA PRVI PUT NAKON OPERACIJE U JAVNOSTI! Svi gledaju u njenu promenu!

Podeli vest

Poznata pevačica retko govori o estetskim zahvatima kojima se podvrgla, a sada je jedan bio očigledan

Sandra Afrika uvek je u fokusu javnosti jer je pevačica koja dobija mnogo bakšiša. Upravo su fotografije na kojima se vidi kako drži mnogo novčanica šokirale korisnike društvenih mreža, a ona je sinoć gostujući kod Ognjena Amidžića to i proikomentarisala.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur TV HAPPY

Nos joj potpuno drugačiji... Sandra Afrika

Nakon priča da je pored Tee Tairović ona nova "kraljica bakšiša", a sada je kolega Boban Rajović "izbrojao i koliko je uzela".

- Ja sam video jedan snimak i na brzinu izbrojao da je za strofu i refren uzela 22.000 evra- rekao je pevač u emisiji "Ami Dži šou", što je Sandra i potvrdila.

Foto: Prntscreen

Sredila nos... Sandra

- Pa, dobro, bilo je, nije da nije. Ali sam čula i da se moje kolege nisu žalile- rekla je Sandra, a onda otkrila i na šta troši tolike pare.

- Na zidanje pametnih zgrada u Šapcu- nasmejala se pevačica.

Inače, na društvenim mrežama svi komentarišu da Afrika izgleda mnogo drugačije, pa su fanovi primetili šta je u pitanju. Naime, Sandra je navodno operisala nos, a komentari na Instagramu, Tviteru i Jutjubu o njenom novom izgledu se nižu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija