• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.03.2022

12:53

ZORICA MARKOVIĆ PROŠIRILA POSAO! Planira da zaradi dodatni novac!

Printscreen You Tube

Estrada

ZORICA MARKOVIĆ PROŠIRILA POSAO! Planira da zaradi dodatni novac!

Podeli vest

Ona je uvek znala da zaradi pare i pored pevanja

Zorica Marković popularna pevačica, odlučila je da se oproba u još jednom biznisu. Naime, pevačica postaje investitor.

Zorica, već godinama zna da zaradi novac i van estrade, ona je otvorila nekoliko ugostiteljskih obvjekata. Međutim, sada je rešila da proširi posao i na nekretnine, rešila je da sazida jednu zgradu u Beogradskom naselju u Jajincima. Takođe, jeodlučila da izda kuću, jer ima nekoliko objekata na svom placu.

Foto: HIT dodatak/informer

Zorica radi i ne boji se gladi

- Kod mene se samo radi. To je prostor od mojih sinova i snajki. Neka deca rade. Ilija i Dejan rade šta hoće, ja sam tu pomognem. U stvari, ja njima malo i smetam. Oni su pametniji u mnogim stvarima od mene. Ima para od muzike, ali mora još nešto da se radi - priča Zorica i otkriva kako je došlo do toga da postane investitor.

Foto: printscreen/tvpink

- S drugom Acom sam ušla u posao. Pravimo pametnu zgradu. To će biti 2.000 kvadrata, upravo odlučujemo o kvadraturi stanova i žurimo, pošto građevinski materijal divlja. Jajinci su postali drugo Dedinje. Sav novac koji sam imala uložila sam u to, pa šta mi Bog da. Uključiće se i moji sinovi, zato se ovo i izdaje. Kamen temeljac ide ubrzo, samo papirologiju da završim, malo je ostalo. Sve mora da bude do perfekcije. Biće to prva pametna zgrada u ovom delu predgrađa. Mnogo sam ponosna, jer sam pre 23 godine kupila kućicu od 65 kvadrata i 10,5 ari placa i ceo svet zna da Zorka ne da radi, nego ore u životu. Zaokružila sam priču, imamo svi svoje, zadovoljni smo. Mogu da dignem sve četiri uvis - poručuje pevačica, piše Kurir.

POGLEDAJTE NOVI INTERVJU S MARIJOM ŠERIFOVIĆ: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija