• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D. I.

24.03.2022

09:19

NAPRAVILA HIT, PA NESTALA! Pevačicu niko nije video 15 godina, a svi slušaju njenu pesmu!

Youtube printscreeen

Estrada

NAPRAVILA HIT, PA NESTALA! Pevačicu niko nije video 15 godina, a svi slušaju njenu pesmu!

Podeli vest

Pevačica koja je bila veliki potencijal, nestala je sa javne scene pre 15 godina

Pesma "Skloni je od moga stola" jedna je od onih koje se čuju na svakoj žurki, ali malo je onih koji znaju ko je izvođač ovog hita.

Foto: Youtube printscreeen

Svi su polagali nadu u nju... Iva Vrcić

Pevačica Iva Vrcić 2005. godine snimila je ovaj hit, a autor besme je Dragan Brajović Braja, koji ju je vinuo u zvezde preko noći.

Ivin album prvenac doživeo je veliki uspeh - pesme su se brzo zavrtele na domaćim radio i TV stanicama, a muzički znalci predviđali su joj blistavu karijeru. Godinu dana kasnije Iva se pojavljuje na Budvanskom festivalu s pesmom "Lažu me oči tvoje", koja je ujedno i poslednja koju je snimila u svojoj kratkoj muzičkoj karijeri. Ubrzo posle toga iz sebi znanih razloga povlači se sa javne scene, a od tada se o njenom životu gotovo ništa nije znalo. 15 godina posle hita "Skloni je od moga stola", kada je bila u samom estradnom vrhu, pronašli smo Ivu i saznali gde sada i kako živi, čime se bavi, kao i razloge zbog kojih je rešila da ode sa estrade, ali i iz Srbije.

Promenila i izgled i prezime

Iva se danas preziva Delafoli, udata je, majka čak petoro dece i ne živi u Srbiji. Ovo je njena priča.

U svet muzike ušla je iz čiste ljubavi, ali i po savetu svojih najbližih, koji su prepoznali ogroman talenat i potencijal kod nje.

- Krenula sam bukvalno iz zabave... Odmalena sam volela da pevam i prvenstveno na zabavama pevala mojoj porodici. Kako sam odrastala mi roditelji i familija koi su imali puno poznanika i prijatelja iz tog sveta predložili su da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo... Čak i prebrzo za moj ukus. Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo devojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima. Nisam mogla da se naviknem na kamere, snimanja, šminkernice i sve ono što osim pevanja taj posao nosi, jer po prirodi volim miran i povučen život - počela je Iva:

Foto: facebook.com

Promenila život iz korena... Iva

- Sa nepunih 19 godina upoznala sam sadašnjeg supruga koji je tada imao 28 godina i u momentu kada smo se upoznali bio je na odmoru u Srbiji, inače je iz Francuske. Jako smo se zaljubili i on se nakon 6 meseci preselio u Srbiju. Živeli smo zajedno još godinu dana i ja sam ostala trudna sa našom prvom ćerkom... To je bio momenat kada sam presekla i shvatila da posao kakav imam i porodica kakvu želim ne mogu ići zajedno jer sam puno bila odsutna zbog posla. Bukvalno sam u jednom danu rešila da više neću gostovati i da ću se posvetiti deci. Preselili smo se u Pariz i prijao mi je taj mir koji imam. U međuvremenu dobila sam jos četvoro dece... Dakle, petoro ukupno (smeh). Tri ćerke i dva sina - objašnjava Iva.

Nekada popularna pevačica kaže da živi "sasvim običan, miran život".

- Otkako sam se udala, nisam se bavila profesionalno nijednim poslom, iako imam puno hobija, a o finansijama brine suprug. Nedostaje mi pevanje i muzika, ali javni život ni najmanje. Estradu dosta pratim i kolege pevače, ali nisam baš oduševljena onim što vidim... Nikoga ne osuđujem jer u moru estradnih likova teško je doći do izražaja, a ne praviti skandale, ali nikad nisam poželela da budem deo toga. Ja baš volim mir. Volim da izađem da šetam u duksu i helankama, bez šminke, sa punđom na glavi i da me niko ne poznaje - priča Iva, i dodaje:

I dan danas umem da pogledam svoje spotove i čujem pesme. Moja deca stalno to gledaju i naravno, deca kao deca, volela bi da je mama poznata i da se ponovo vratim tom poslu, ali ja i ovako vodim jedan divan život u kome nikada nije dosadno. Pored petoro dece je nemoguće da vam bude dosadno (smeh). Puno putujemo, bavimo se raznim sportovima i uživamo u našem malom, privatnom svetu bez stresa i kamera.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija