• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

26.03.2022

18:56

JA SAM BILA U PARIZU, A ŠIJAN JE DECU ODVEO U PODRUM! Goca Božinovska ispričala sve o najtežim trenucima života!

Estrada

JA SAM BILA U PARIZU, A ŠIJAN JE DECU ODVEO U PODRUM! Goca Božinovska ispričala sve o najtežim trenucima života!

Podeli vest

Pevačica ispričala sve o strahu za život svojih najmilijih

Goca Božinovska u vreme bombardovanja Srbije 1999. godine bila je Parizu gde je imala nastup, a kada je počeo rat, ona jestrepela za život svoje dece Jelene, Zorane i Mirka koji su bili u Beogradu.

Foto: INSTAGRAM.COM/ZORANASIJAN, PRIVATNA ARHIVA

Preživela pakao... Goca sa pokojnim suprugom Zoranom, ćerkom Zoranom i sinom Mirkom

Ona je otkrila kako su izgledali prvi dani bombardovanja i kakve je strahove imala:

- Teško sam preživela kao i svi mi, imala sam dvoje malo dece. Mene je to zateklo u Parizu, pevala sam svadbu, prekinulo se sve i onda smo svi - kud koji mili moji, kako se ko snašao da se vrati, zatvorene granice, aerodromi, katastrofa. Srećom, njima je otac tada bio živ i tog momenta je odmah reagovao, otišao po njih u stan na Novom Beogradu i doveo ih u Surčin i naravno da im je bolje bilo sa ocem u podrumu, onda sam ja stigla, peške preko granice i tada je krenula borba- kaže Goca i dodaje:

Foto: promo RTV Pink

Nije joj bilo lako... Goca Božinovska

- Najgore je bilo što smo mi mislili da će to da stane, međutim to nije prestajalo onda smo mi bili u borbi šta dalje, kuda sa decom, sa svim svojima, strašno, ne volim ni da se sećam- priznaje pevačica.

Goca je dodala i da su joj deca bila najveća snaga i motiv da "gura" napred i ne poklekne.

- Snaga su uvek deca i borba za njihov opstanak i da oni imaju sve, to je strašan period. Ja se i sada sekiram za ovu decu, žao mi je što nisu proživeli ništa, samo pamte pandemije, bombardovanja, to je bilo i u naše vreme, ali sam ja bila jako mala. Mama je bila vakcinisana protiv variolevere, primila je vakcinu na koju je dobila alergiju i to je bio haos, jedva su je vratili u život, sećam se i tih momenata, ali to je nekako bilo prolazno. Ovo sam već bila svesna i problema sebe, dece i najmilijih, strašno je sve- zaključila je Božinovska.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija