• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

04.04.2022

10:23

OBOLEO, PA SE ODLUČIO NA DRASTIČNU OPERACIJU! Dejan Milićević priznao kroz šta je prošao nakon smanjenja želuca!

Estrada

OBOLEO, PA SE ODLUČIO NA DRASTIČNU OPERACIJU! Dejan Milićević priznao kroz šta je prošao nakon smanjenja želuca!

Podeli vest

I on je išao na smanjenje želuca

Dejan Milićević, modni fotograf, jedan je od retkih koji su pristali da govore o operaciji smanjanja želuca. On je sada priznao kako se osećao pre, a kako sada nakon dve godine kada je uspešno smršao zahvaljujući intervenciji:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Milićević

On je u emisiji "Ordinacija" na RTS-u otkrio i ono što mnoge zanima, a to je da li se kilogrami vraćaju, kao i to da li su se vratile krize u kojima postoji velika želja za hranom, ali i sa kakvim se izazovima sada suočava.

- Sebi dozvoljavam stvarno apsolutno sve, naravno grešim u dosta slučajeva, pa se posle malo pokajem ili ako uzmem više od onoga što mogu da pojedem desi se da imam neku teskobu i da osećam da sam preterao. Govorim o stvarno jako malim količinama hrane, koje je sasvim u redu uzimati po malo više puta, međutim, neki put i sam poželim da malo duže traje sve to, da malo duže se zadovolje sva ta čula i desi se da preteram - priznao je slavni fotograf.

Istakao je i to da kada je izgubio prvih 50 kg posle operacije, delovalo mu je previše u tom trenutku.

 - Mnogo mi je bilo upalo lice. Jednostavno, ja želim da budem krupniji čovek ali ne želim da budem osušeni leš, znači ne želim da izgledam bolesno - iskreno je objasnio, pa nastavio:

- Bio sam jedan, mogu slobodno da kažem, bolestan čovek koji je želeo da pronađe, da kažem tu svoju sreću da ozdravi i da smanji svoj broj kilograma. Beskrajna lutanja po nutricionistima, po teretanama... ja sam 30 godina pokušavao da skinem kilograme, to nije nešto da sam se ja nagojio preko noći. Ja već 30 godina vučem taj višak kilograma, to je "never ending stori", to stvarno je jedan bumerang - priznao je fotograf.

Po njegovom sudu tokom dijete si i gladan, nervozan, umoran, a osim krvnog pritiska, spomenuo je i druge zdravstvene probleme koje mu je višak kilograma doneo. 

- Bio sam na pragu za dijabetes 2, bio sam na pragu bukvalno ti rezultati su bili prilično u decimalama, sad ja ne znam stručno kako da se izrazim, ali mrvicu je bio povišen taj moj šećer i svi ti parametri su ukazivali da ukoliko nastavim da sledeći korak je dijabetes - istakao je Dejan i dodao da je sada sve u najboljem redu.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija