• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hit Informer/A.M.

06.04.2022

09:52

SUBOTIĆKA OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA ČABARKAPOM: Moje dete ne zna ko je taj čovek, nikada nije pitala za tatu!

HIT dodatak/informer

Estrada

SUBOTIĆKA OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA ČABARKAPOM: Moje dete ne zna ko je taj čovek, nikada nije pitala za tatu!

Podeli vest

Aleksandra je brzo prebolela prvog dečka, a godinu dana kasnije ostala je u drugom stanju sa Aleksandrom Čabarkapom.

- Zaljubila sam se u totalnu budalu, jer sam u njemu tražila zaštitu koja mi je bila prekopotrebna - priča starleta i dodaje:

- Pre nego što sam ga upoznala, teško sam živela. Bila sam u lošim odnosima sa majkom, a otac je bio u zatvoru. Živela sam sama u Kaluđerici, a finansirala me je baba iz Nemačke. Imala sam problema i sa stricem Srboljubom, koji je živeo u kući pored moje. Iživljavao se na meni iz samo njemu poznatih razloga. Nije mi davao hranu, isključivao mi je grejanje... Bilo mi je toliko hladno da sam morala da stavljam šerpe na električni šporet kako bi me ključala voda bar malo zagrejala. Branio je tatinim drugarima da mi pomažu, da mi donose grejalice... On i njegova žena su me napadali metlama...

Aleksandra se ubrzo pomirila sa mamom, koja ju je i upoznala sa Čabarkapom.

- Ljuba ga je dovela kod mene kući i predstavila ga kao svog druga. Ubrzo je ušla na "Farmu", a ja sam počela da se zabavljam sa njim. Odmah sam zatrudnela. Gledala sam u njega kao u Boga, jer je za mene bio spasitelj! Stric me više nije maltretirao jer se plašio Čabarkape, pa mu se šlihtao.

Foto: HIT dodatak/informer

Aleksandra Subotić

Srboljub je tada dao medijima informaciju da je "Aleksandra majci preotela momka".

- Sada znam da je on tu priču dao novinarima. Ali za mene je Saša bio Ljubin drug, tako mi ga je ona predstavila. Da je Srba spreman na sve, govori i to što me je trudnu izbacio iz kuće. Bila sam napolju sa Sašom, a kada sam se vratila, nisam mogla da otključam kuću. Promenio je bravu, a meni je prosuo priču da su to učinili tatini drugari. Bila sam prinuđena da se preselim kod Saše, koji je imao stan u Sarajevskoj. On je malo bio sa mnom, malo sa drugom ženom. Vodio je paralelan život.

Idiličnu vezu Subotićeve i Čabarkape prekinuo je njegov odlazak u zatvor. Aleksandra je bila u sedmom mesecu trudnoće i to je teško podnela.

- Vodenjak mi je pukao mesec dana pre termina. Pozvala sam Sašinog brata i rekla mu da mi nije dobro. Odgovorio mi je da će me sutra odvesti kod doktora. Ali ja nisam mogla da čekam, pa me je tata, koji je u međuvremenu izašao iz zatvora, na motoru odvezao na porođaj.

Aleksandra je sa 17 godina na svet donela ćerku Magdalenu.

- Porođaj je bio visokokorizičan. U jednom momentu sam samo videla bele flekice. Bolovi su bili toliko jezivi da ih se sećam kao da su juče bili. A i sestre su prema meni bile vrlo neprijatne. Bila sam najmlađa u porodilištu. Magdalena je prevremeno rođena, imala je samo 2.200 grama. Osam dana je bila u inkubatoru. Stavila sam je na grudi, ona je povukla mleko i to me je zabolelo. Počela sam da je skidam sa sebe, ali je ona napravila vakuum. Taj bol mi je ostao u glavi i nisam želela da je dojim. Davala sam joj moje mleko, ali na flašicu.

Kada joj je ćerka izašla iz porodilišta, Aleksandra je doživela veliki šok.

- Pogledala sam je i pomislila: "Da li je moguće da će ona ceo život biti sa mnom? Šta će meni ovo?" Ostavila sam taj dan Magdalenu Karađorđu i otišla sa drugaricama u školsko dvorište u Vinču. Ugasila sam telefon da me tata ne bi zvao. Kada sam se vratila kući, rekao mi je: "Ti nisi normalna, dete će da umre bez majke! Kako ja da ga umirim, kako da ga nahranim, šta da radim?" Tada sam shvatila da dete zavisi od mene. Ali ja sam je doživljavala kao neku vrstu opterećenja, kao nametnutu obavezu, jer nisam želela da sa 17 godina budem majka. A sve sam morala sama oko nje da radim. Sa mamom sam bila u svađi, jer mi je branila da budem sa Sašom. On je bio u zatvoru, a tata nije hteo da mi pomaže, jer je za Karađorđa to bilo dete njegovog neprijatelja. Ostavim mu mleko da nahrani Magdalenu, a on to ne učini. Nije želeo ni da je pogleda. A ja sam počela da ludim od umora, jer sam je hranila na svaka dva sata. S vremenom sam je zavolela...

Foto: HIT dodatak/informer

Aleksandra Subotić sa ćerkom Lorenom

Mesec dana nakon što se porodila Karađorđe je ponovo uhapšen:

- Fenirala sam se kada je neko počeo da mi lupa na vrata od kupatila. Otvaram, a tata stoji sa policajcem. Kratko mi je rekao: "Vode me." Ostala sam opet sama sa ćerkom...

Iako Magdalena ima oca, on je nikada nije priznao. Aleksandra je žarko želela da Čabarkapa da njihovoj ćerki prezime, ali ju je Ljuba ubedila da joj to ne treba.

- Najpametniji savet koji mi mama dala je: "Ako već toliko hoćeš da prizna Magdalenu, neka to učini kada izađe iz zatvora. A do tada neka dete nosi tvoje prezime, da možeš da radiš sa njim šta hoćeš i da vodiš računa o njemu." Ispalo je sjajno jer moje dete ni ne zna ko je taj čovek. Niti je ikada pitala za njega, niti on za nju!

Čabarkapa je pre manje od dve godine izašao iz zatvora, ali ni tada nije pozvao Aleksandru kako bi video svoju osmogodišnju ćerku.

- Mene nije zvao, ali zato jeste novinare kako bi nas vređao! Ne bih želela da ga Magdalena upozna, ali neću joj braniti ukoliko nekad bude želela. Mada je taj čovek ne zaslužuje, nikada ni dinar nije dao za nju.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija