• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

07.04.2022

07:00

BAJAGA, BODEŠ SE U VENU! LUKASE, TI SI MANEKEN ZA DROGU! Bukti rat folkera i rokera!

printscreen

Estrada

BAJAGA, BODEŠ SE U VENU! LUKASE, TI SI MANEKEN ZA DROGU! Bukti rat folkera i rokera!

Podeli vest

Aca Lukas i Momčilo Bajagić Bajaga žestoko su se izvređali

Novu rundu medijskog rata započeo je folker, koji je optužio rokera da se fiksa heroinom i preporučio mu lečenje u Drajzerovoj! Bajaga, s druge strane, kaže kako njegove optužbe ne smatra ozbiljno i Acu naziva manekenom za drogu!

Foto: printscreen

Lukas otkrio da je video Bajagu u lošem stanju na ciriškom aerodromu...

- Bajaga me je uvredio kada smo se videli na Evroviziji. Rekao mi je da više ne pevam njegove pesme. Zar to da mi kaže narkomansko govno?! Odgovorno tvrdim da se i dan-danas bode u venu. Čovek treba da se leči u Drajzerovoj. Ja sam makar koristio kokain, a on najveće smeće heroin - započeo je Aca novi sukob.
Bajaga mu nije ostao dužan i potkačio je folkera na svoj način.
- Aca Lukas me optužuje da se drogiram?! Zar to nije malo smešno?! Pa on je bio maneken za drogu! Ma, ne zanima me šta priča, ja sam muzičar i neću tim temama da se bavim - rekao je roker za Informer.

Aca: Prebiću ga kad ga vidim!

Aca Lukas kaže da posle svega ima poriv da se fizički obračuna sa Bajagom.
- Prebiću ga čim ga budem video! Je*aću ga u usta narkomanska. Budem li mu udario šamarčinu, vratiću mu sedu kosu. Ja perem kosu kod frizera, a on se plaši da mu ne spadne imalin koji stavlja na glavu!

Foto: printscreen

Besan na rokera... Aca Lukas

Lukas je još više pobesneo kad je čuo kako ga je Bajaga opisao!
- Jesam maneken za drogu, ali za pravu, a ne za onu njegovu jeftinu! Čovek je na igli! Lično sam ga, pre tri godine, video drogiranog na ciriškom aerodromu. Imao je tezgu u diskoteci, a kad je došao na aerodrom, nije znao gde se nalazi. Izgubio se posle pasoške kontrole, zaspao je ispod šanka stondiran od droge! Matoru drtinu su nosili da ne bi overdozirao - tvrdi Aca.
Lukas kaže da je on, za razliku od Bajage, iskren jer je javno pričao da je konzumirao narkotike:
- Priznao sam šta sam radio, a on se folira. Možda se skinuo sa terase, ali sa droge nije! I dalje je heroinska, fiksarska, klošarska narkomančina koja se ceo život bode u venu. Snima pesme za decu i laže narod da se ne drogira! Svaka mu čast na umetnosti, sjajan je tekstopisac i kompozitor, ali je ujedno i narkomansko govno. Bajaga je u stvari prvi osvedočeni narkoman ove zemlje. Budi gospodin čovek, klošaru, pa reci to javno!

Lukas na kraju priznaje da mu je žao što je na ratnoj nozi sa čovekom kog je veoma poštovao.
- Uvređen sam i razočaran, jer smo se mnogo lepo družili. Uvek smo imali super odnos, ali on je, politički zadojen, počeo da me proziva. Krivo mi je, zajedno smo svirali njegove pesme, a on je ispao glibavo govno - završava priču folker.

Aca: Brena delila karte
da bi napunila Arenu!

Lukas je ubeđen da će prodati sve karte za koncert u Areni 14. aprila, za razliku od Lepe Brene, koja je, kako Aca tvrdi, delila ulaznice šakom i kapom:
- Ja ću podeliti karte samo prijateljima. Neću kao Brena da zakažem dve Arene, pa da više ulaznica podelim nego što prodam, kao što je ona uradila. Pouzdano znam da skoro ništa nije prodala kada je pravila koncerte u toj hali.

 

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija