• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

13.04.2022

11:17

DO KRAJA ŽIVOTA ĆU OSTATI SAMA SA MAČKOM, KAO LEPA LUKIĆ! Dragica Zlatić progovorila o ljubavnom životu

Prntscreen

Estrada

DO KRAJA ŽIVOTA ĆU OSTATI SAMA SA MAČKOM, KAO LEPA LUKIĆ! Dragica Zlatić progovorila o ljubavnom životu

Podeli vest

Atraktivna pevačica Dragica Zlatić, otvorila dušu o svom ljubavnom životu i zaključila da će na kraju ostati sama

Dragica Zlatić, bivša učesnica popularnog takmičenja "Zvezde Granda", vrlo je spontana i iskrena, a sada se našalila na račun svog ljubavnog života.

Zlatićeva kaže da će na kraju završiti kao njena starija koleginica Lepa Lukić.

Foto: printscreen Instagram dragica_zlatic

Dragica Zlatić o ljubavnom životu

- Uvek i u ljubavi kažem šta mislim, pa se posle pet sekundi ujedem za jezik. Joj, ja što volim da istrtljam svašta i da kažem ono što mislim i ono što ne mislim, ali se uzdam u to što ljudi koji me poznaju shvate da ja to tako ne mislim - rekla je pevačica.

- Baš moj prethodni partner mi je uvek pričao da zna da ne mislim sve ono što sam mu rekla. Dobro je da je ukapirao da ja ne mislim sve što kažem inače bi sigurno mislio da sam poremećena - priznala je Dragica za "Grandonline", te dodala da svaki savet voli da čuje, ali ne uvek i da primeni.

- Kad god sam slušala iskusnije žene i starije od sebe uvek su mi govorile da neke stvari ipak treba zadržati za sebe, ne treba muškarci sve da znaju - ispričala je ona, a na iznenađenje jačeg pola Dragica je priznala da još uvek nema partnera.

Foto: printscreen Dragica Zlatić Instagram

- Na ljubavnom planu se ništa ne dešava, pauza jedna duže vreme s obzirom na to kako sam zadnji put prošla mislim da će ovaj put biti duže (smeh), ali ja sam navikla na to - ispričala je pevačica i dodala:

- Pre ove veze sam bila dve godine sama, videću, ne znam, ako se desi desiće se, kao što mi se i prošli put desilo kao grom iz vedra neba, valjda će i sada. Ako se baš ne desi šta ću, imam mačku pa ću sa njom ostariti kao Lepa Lukić - našalila se pevačica, a iako ne krije da bi volela da na ljubavnom planu cvetaju ruže, priznala je da je jedna stvar posebno plaši.

- Pre neki dan sam baš pričala sa nekim, čini mi se sa kolegom koji mi je rekao da kada si u braku sve postane neka rutina i da je intimni život u braku katastrofa, zapravo ne katastrofa nego da nije toliko čest. Zamislite on se oženio pre samo tri godine, pa ja neću nikada da se udam, ne interesuje me - iskrena je Dragica.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija