• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.04.2022

12:40

ŠOK FOTKE ANASTASIJINOG DEČKA! Gudelj se ljubi sa sestrom, neobični odnosi u porodici popularnog fudbalera!

printscreen instagram

Estrada

ŠOK FOTKE ANASTASIJINOG DEČKA! Gudelj se ljubi sa sestrom, neobični odnosi u porodici popularnog fudbalera!

Podeli vest

Vest da su mlada pevačica i fudbaler u vezi, mnoge je iznenadila, a sada su se u javnosti pojavile baš čudne fotografije

Anastasija Ražnatović u vezi je sa Nemanjom Gudeljem, srpskim fudbalskim reprezentativcem i ova vest mnoge je danas iznenadila. 

Foto: Insajder

Našla dečka koji je baš blizak s porodicom, posebno sa sestrom... Anastasija i Nemanja

I dok mediji bruje o tome kako je Anastasiju Nemanjina porodica odlično prihvatila, na profilu Nemanjine sestre Vanje, koja je inače teniserka, postoje čudne fotografije. Na osnovu Vanjinih fotografija jasno je da je ona veoma bliska sa Nemanjom kao i sa njihovim drugim bratom Dragim, a jedna slika je sve ostavila u šoku.

Foto: Instagram/printscreen

Bliskost sestre i brata ide do te mere da se oni čak ljube i u usta, što je mnoge šokiralo. Vanja je u okviru jedne objave čestitala bratu rođendan, a uz to je objavila fotografiju gde razmenjuju poljupce.

Foto: Instagram/printscreen

Osim Vanje i Nemanje, blizak odnos imaju i njihov brat Dragiša sa svojom majkom Oliverom koja je sve iznenadila jednom fotografijom na svom profilu. Na toj slici se vidi kako majka i sin leže u krevetu, dok ga Olivera ljubi u leđa.

Osim činjenice da joj je dečko uspešan, Anastasija je definitivno "upala" u jednu baš blisku porodicu punu ljubavi. 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Bolesno, ali nije ni Anastasija bolja, tako nasli u se.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija