• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.04.2022

13:25

TAKVE ŽENE, STARLETE I PEVAČICE NE SMEJU DA BUDU UZOR NAŠOJ DECI! Maja Nikolić protiv legalizacije povodom elitne prostitucije

Printscreen You Tube

Estrada

TAKVE ŽENE, STARLETE I PEVAČICE NE SMEJU DA BUDU UZOR NAŠOJ DECI! Maja Nikolić protiv legalizacije povodom elitne prostitucije

Podeli vest

Pevačica Maja Nikolić dala je svoj sud o aktuelnoj temi vezana za "Elitnu prostituciju"

U poslednje vreme glavana tema je "Elitna prostitucija", i pevačice i voditeljke koje su optužene da su se bavile najstarijim zanatom.

Foto: printscreen youtube

Maja Nikolić

Maja Nikolić popularna pevačica dala je svoj komentar na celu tu sitaciju, te je oštro osudila i legalitaciju ne podržava ni u kakvom smislu.

- Ja sam čula, ali nisam deo tog sveta, apsolutno me ne zanima, ali kao mama dva sina sam apsolutno protiv toga i treba da se kazni. Nisam uopšte za legalizaciju prostitucije, već da treba da se ukine, jer država i kažnjava taj zanat zato što je nemoralan. Ne mogu takve žene, starlete i pevačice kojih u poslednjih godina ima koliko hoćeš da budu uzor našoj deci. Uzor je jedan Nikola Tesla, vladika Nikolaj Velimirović, a ne neka starleta koja prodaje svoje telo - priča Maja.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija