• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

02.05.2022

14:24

UČESNIK PINKOVIH ZVEZDA 2015. UBIO DEVOJKU! Vukao je, polomio joj kosti, ovo su jezivi detalji

printscreen

Estrada

UČESNIK PINKOVIH ZVEZDA 2015. UBIO DEVOJKU! Vukao je, polomio joj kosti, ovo su jezivi detalji

Podeli vest

Surovo ubistvo pevačice od strane partnera

Zoran Gromović Zoka iz Travnika, muzičar i bivši učesnik tmuzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", automobilom je u Gornjem Putićevu, kod Travnika, usmrtio svoju partnerku, Jelenu Tursun, pevačicu s kojom je nastupao, 2015. godine nakon jedne od svirki.

Foto: printscreen

Zoran Gromović

Iza nesrećne Jelene je ostalo troje maloletne dece.

- Gromović je odvukao Jelenu do nekih vikendica. Brutalno je pretukao moju pastorku dok nije ostala bez svesti, a onda je tri puta prešao preko nje automobilom. Gazio ju je dok je nije ubio, a onda je zvao policiju, koja je pronašla telo moje poćerke - pričao je Nenad Škorić iz Vajske, očuh pevačice Jelene Turšum, koju je ubio njen bivši momak i kolega.

Veštak sudske medicine, dr Zdenka Cirhlarža, pred Kantonalnim sudom u Novom Travniku nabrojao je sve povrede koje je zadobila Tursun nakon što je vozilom tog 28. novembra 2015. u ranim jutarnjim satima pregazio Gromović.

Jelena Tursun imala je, između ostalog, višestruke prelome grudnog koša kao i prelome ključne kosti, obe karlične i preponske kosti, što ukazuje na delovanje teške statične sile.

- Povrede su nastale tokom jednog gaženja vozila koje se kretalo napred. Smrt je nastupila momentalno usled traumatskog šoka. Ni pravovremena lekarska intervencija ne bi sprečila smrtni ishod - rekao je dr. Cirhlarž.

Kantonalni tužilac, Meho Bradić, nije imao pitanja za veštaka, dok se branilac optuženoga po službenoj dužnosti, Bekir Ferizović, fokusirao na levi migavac jer je Tursun udarena levom stranom vozila, ali na licu mesta nije bilo tragova od loma levog migavca.

Foto: printscreen

Zoran Gromović

Isto je zanimalo i sudinicu Stanu Imamović, člana Sudskog veća. Dr Cirhlarž je kazao da ima tragova i na levoj strani vozila. Nakon što je tužilac uložio materijalne dokaze, završen je dokazni postupak optužbe.

Odbrana je predložila da se na narednom ročištu sasluša sudski veštak Stipo Martinović.

Svedočio je i M. B. iz Viteza, čije je vozilo oštetio na parkingu optuženi Gromović. Svedok je prilično konfuzno ispričao da je njegovo vozilo malo oštetio Zoran Gromović, kojeg je poznavao od ranije, ali tokom iskaza nije znao da objasni ni boju vozila niti je na pitanje branioca odgovorio na pitanje o eventualnim zaostalim delovima vozila. Kako je bilo reč o manjoj materijalnoj šteti, nije zvao policiju niti je od Gromovića tražio nadoknadu štete.

Kantonalni sud u Novom Travniku je na osam godina zatvora osudio Zorana Gromovića Zoku (46), muzičara i bivšeg učesnika šoua "Pinkove zvezde", jer je automobilom usmrtio svoju devojku Jelenu Tursun (35), pevačicu i državljanku Srbije.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsenika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsenika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija