• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer/D. I.

04.05.2022

08:05

BRANKA BLEK ROUZ IMALA SAOBRAĆAJKU! Automobil joj se prevrnuo na krov, vozač koji je skrivio nesreću vozio pod DEJSTVOM NARKOTIKA!

Instagram/printscreen

Estrada

BRANKA BLEK ROUZ IMALA SAOBRAĆAJKU! Automobil joj se prevrnuo na krov, vozač koji je skrivio nesreću vozio pod DEJSTVOM NARKOTIKA!

Podeli vest

Popularna striptizeta imala je saobraćajnu nezgodu na Novom Beogradu, a od siline udarca automobil joj se prevrnuo na krov

Branka Blek Rouz, popularna striptizeta imala je saobraćajku prilikom povratka iz jedne emisije.

Foto: Printscreen You Tube

Branka doživela veliki stres...

Ona se oglasila za medije i otkrila šta se dogodilo, ističući da nije skrivila nezgodu:

- To se dogodilo na raskrsnici kod ''Ušća''., neka dva mladića su kroz crveno prošla i udarila me nasred raskrsnice, ja sam se isprevrtala kao na filmu, auto se bočno okrenuo i kako sam se prevrtala završila sam skroz u drugoj traci - počinje vidno potresena Branka i dodaje je samo uz Božiju pomoć uspela da prođe bez povreda.

- Hvala Bogu nemam povrede, samo u Boga verujem i nemam nikakvu povredu, malo sam samo ugruvana, ali su me snimali i rekli su da imam lakše telesne povrede, ali ništa strašno.

Kako je udarac bio jak, automobil je u potpunosti uništen.

- Totalna je šteta, auto nije ni moj, nego od drugara, pozajmila sam od njega jer sam ja moj nedavno prodala, katastrofalno je, ali osiguranje će pokri štetu.

Branka otkriva i da je razgovarala sa momcima koji su je udarili, te da je jedan od njih priveden.

- Jedan momak je priveden, nađeni su mu i narkotici u rancu i mislim da je on i vozio, jer oni dugo nisu izašli iz automobila. Taj što je priveden mi je prišao i pričao sa mnom, vratio se do kola, a onda je drugi izašao i rekao mi da je on vozač, što ja ne verujem. Stavio je kačket na glavu, odmah su mi bili sumnjivi, ali će kamere sve utvrditi, ja mislim da su se oni zamenili.

- Sigurna sam i znam da je mene samo Bog spasio. Meni je ovo treći udes, 2005. godine sam pala sa mosta sa 20 metara visine, a 2001. godine mi je pukao točak i izokretala sam se. Sve je bilo sa prevrtanjem i nije mi bilo ništa, a ja sam stvarno samo rekla: ''Gospode Bože, pomozi mi, spasi me!'' Kako sam to rekla, tako je auto i stao. Od sinoć se molim Bogu, danas sam i do manastira išla, ja sam vernik i tako to doživljavam - rekla je Branka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15