• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

05.05.2022

10:13

LAŽE DA JE KUPILA KLUB ZBOG MARKETINGA! Oglasio se zaposleni Marije Šerifović

Novak Đurović

Estrada

LAŽE DA JE KUPILA KLUB ZBOG MARKETINGA! Oglasio se zaposleni Marije Šerifović

Podeli vest

Pevačica Marija Šerifović navodno izmislila da je kupila klub u Beču, zaposleni ističe da je dužna još para

Marija Šerifović, pre tačno jednu deceniju otvorila je klub u Beču, u kom su tezge svojevremeno imale mnoge njene kolege iz Srbije. Kako se navodno priča njoj je taj biznis propao, i ona navodno nije bila vlasnica, već ke klub samo iznajmljivala.

Foto: Marko Đoković

Marija Šerifović

Jedan dečko koji je radio u ovom klubu, tvrdi da je Marijin biznis u Beču odavno propao i da je jedina istina da ona nikad nije ni bila vlasnica, već da je klub samo iznajmljivala kada su u njemu gostovali naši pevači.

- Radio sam u klubu kada je Marija, navodno, kupila diskoteku. To nije istina i to smo svi mi znali. Ona je to pričala samo zbog marketinga. Cilj joj je bio da privuče što više naših ljudi. Vlasnici kluba su bili Turci, a tako je i do danas. Marija je tada samo iznajmljivala taj prostor od njih, kako bi tu dovodila naše pevače da pevaju. Navodno je uzimala i procenat od kolega s kojima je ugovarala gostovanja. Meni je to logično, jer je morala i ona nešto dodatno da zaradi - ispričao je ovaj mladić, koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: printscreen tvin

Pevačica otovrila klub u Beču

On tvrdi za gorenavedeni list i da je nekim ljudima iz organizacije, pevačica navodno ostala dužna čak i novac.

- Marija nije bila uopšte za ovaj biznis. Zato je i propao. Bila je očajna u organizaciji posla. Videlo se da nema iskustva sa tim. Promet uopšte nije bio kao što se očekivalo, a pouzdano znam i da je ostala dužna nekim ljudima iz organizacije. Tako je ostala dužna 100 evra za lepljenje plakata kojima su se najavljivala gostovanja. Platila je samo deo, a za ostatak se više nije javila. Sad vam je jasno zašto niko od nas nema lepa iskustva s njom - završava ovaj mladić.

U ovom klubu sada pevaju mahom turski izvođači i u njega izlaze Turci. Tu je pevao i Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović.

Podsetimo, Marija je svojevremeno izjavila da je fascinirana time što se bivši Jugosloveni svih nacionalnosti u Beču druže, slušaju istu muziku i zajedno odlaze u provod.

- Nakon Seke Aleksić, koja otvara klub, pevaće Vesna Zmijanac, pa Ana Nikolić, zatim kralj i kraljica, kako inače ljudi zovu Šabana Šaulića i moju mamu Vericu. Pitaju me da li ću i ja pevati u svojoj diskoteci. Ne znam šta da vam kažem, zasad neću, iako u Beču nisam nastupala dve godine. Možda ću u junu sledeće godine svojim koncertom zatvoriti sezonu, videćemo - rekla je tada za medije Šerifovićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija