• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

06.05.2022

10:57

SANJA I KSENIJA NISU HTELE DA NASTUPAJU ZA 300 EVRA! Isplivali skandalozni detalji iz grupe Harikejn: Ivanu su smatrale igračicom!

Estrada

SANJA I KSENIJA NISU HTELE DA NASTUPAJU ZA 300 EVRA! Isplivali skandalozni detalji iz grupe Harikejn: Ivanu su smatrale igračicom!

Podeli vest

Članice grupe "Harikejn", Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, od septembra nastavljaju solo karijeru, a grupa se raspala navodno zbog toga što su devojke navodno pevale najčešće za 300 evra po nastupu

- Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao sa finansiranjem, njih dve su se pobunile zbog Ivane. Njima je najviše zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila od Sanje i Ksenije da pevaju s njom, jer je slabiji vokal, kao i zbog toga jer joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da iznese sama svoje deonice u pesmama. Vučićeva i Kneževićka su smatrale da nije u redu da i one pevaju za 300 evra, koliko je dobijala i Ivana, koja je najviše igrala i pravila šou, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između devojka, koji je kulminirao raspadom "uraganki" - započinje izvor za Kurir.

Foto: Informer/Marko Đoković

Grupa Harikejn

Izvor za gorenavedeni list tvrdi i da Sanja i Ksenija od početka saradnje navodno nisu mogle da smisle Ivanu, za koju su smatrale da je favorizovana u odnosu na njih dve.

- Osim ovog, da je u poslednje vreme vladala užasna atmosfera među njima, svedoči i činjenica da je ovaj trio nedavno u samo jednom mesecu imao tri nastupa zbog čega se Sanja žalila da je zaradila svega 900 evra, što je jako malo, s obzirom na to da je ugovorom bila u obavezi da gostuje u raznim emisijama i da se pojavljuje na raznim mestima, što njoj nije bilo pravo. Osim toga, ona već duže vreme smatra da bi kao solo pevačica zarađivala mnogo više novca. Isti je slučaj i s Ksenijom - otkrio je izvor.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija