• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Aloonline.me/Informer/M.K

09.05.2022

12:42

ANABELIN MUŽ OPREMIO GAGIJU STAN! Komšije otkrile istinu

Estrada

ANABELIN MUŽ OPREMIO GAGIJU STAN! Komšije otkrile istinu

Podeli vest

Anabelin muž Andrej Atijas poklonio je svoj nameštaj Gagiju Đoganiju, komšije otkrile pravu istinu

Andrej Arijas navodno je opremio stan Gagiju Đoganiju, bivšem suprugu Anabele Atijas sa kojom ima dve ćerke Lunu i Ninu. 

Foto: informer.rs/Danica Božović

Naime, to se dogodilo tik pred sam Anabelin ulazak u Zadrugu, kada su pevačica i Andrej obnovili svoju vezu pa su tom prilikom rešili da promene sav nameštaj u stanu. Prema rečima izvora koji je prvi komšija Anabeli i Andreju, Atijas je staru ugaonu garnituru najpre ponudio komšijama, a kako niko nije hteo da je preuzme, on se setio Gagija.

Foto: ATA Images

Gagi Đogani

- Ja sam godinama komšija Andreju i Anabeli, baš smo dobri", započinje priču komšija i dodaje:

- Te godine kada su njih dvoje menjali nameštaj, prvo su meni ponudili staru ugaonu garnituru za dnevnu sobu, koja je inače i te kako bila očuvana, međutim, kako meni nije bila potrebna, Andrej se setio i ponudio je Gagiju, pozvao ga i Gagi je pristao. Brzo je došao po to i sećam se da sam im ja pomagao da to smeste u neki kombi. Gagi se zezao na svoj račun, nešto u fazonu: Šta sam ja dočekao da teglim garnituru, a bio sam velika zvezda?!' Naravno, sve je to bilo u šali, nema on čovek s tim problem."

Podsećanja radi, Andrej i Gagi su uglavnom uvijek bili u dobrim odnosima, za razliku od Anabele i Gagija koji više uopšte ne kontaktiraju od kada su izašli pretprošle godine iz rijalitija u kom su izneli sav prljav veš iz dugogodišnjeg braka pred milione gledalaca.

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija