• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

10.05.2022

14:44

SEKA ALEKSIĆ PRIZNALA ŠTA JE NAJVIŠE ZAMERA SEBI! Otkrila  i oko čega je Veljko kritikuje

Adreja Damjanović

Estrada

SEKA ALEKSIĆ PRIZNALA ŠTA JE NAJVIŠE ZAMERA SEBI! Otkrila i oko čega je Veljko kritikuje

Podeli vest

Popularna pevačica Seka Aleksić prizna šta je najviše zamerala sebi u karijeri i oko čega je Veljko kritikova

Seka Aleksić, popularna pevačica otkriva da joj je najveća greška u karijeri to što je dozvolila sebi da se ugoji i što nije vodila računa o svom izgledu.

Foto: Promo

Seka Aleksić

- Mislim da je moja najveća greška u karijeri što sam dozvolila da se ugojim i što nisam pazila o svom izgledu. Smatram da je to mnogo važno. Ja sam takvu poruku ljudima slala koji mene slušaju. Ja ne govorim o buci koja je imala četiri do pet kila viška, ja govorim o ženi koja se ugojila 15 kilograma. To sam bila ja - rekla je Seka.

Seka je istakla da je svesna toga da njena velika ljubav za hranom nije zdrava i dodala da želi da smrša i da bude fit svom mužu i deci.

Foto: Promo

- Ja volim da jedem. Sve jedem, ne biram. Iskreno to nije zdravo, a ja želim da budem zdrava. Da budem fit svom mužu i svojoj deci. Da budem uvek privlačna. Obaveza žene, ali i muškarca, je da uvek bude lep, privlačan i da paze jedno o drugom - rekla je pevačica i dodala da njenog muža nervira kada se ona ugoji i da joj napominje da je štata što tako lepa žena to dozvoljava:

- Čim se ugojim ja vidim da je Veljko nervozan i da njega to nervira. On i sam kaže da je šteta što tako lepa žena sa takvom konstrukcijom tela se ugoji i dozvoli to sebi. Ja sam to naravno shvatila tek posle 10 godina njegovog pričanja. Moje telo ne izgleda na nekom zavidnom nivou, ali sam smršala i mislim da ću tek da smršam. Mada ja ceo život kuburim sa tim kilogramima stvarno ne znam šta se dešava - rekla je Seka i dodala da o operaciji smanjenja želuca nije želela da razmišlja.

Foto: Promo

- Sve sam se ja to raspitala. Ima i da zavežeš želuac, da staviš balon, da operišeš želudac, ima i neki botoks želuca koji rade u Turskoj. Ali apsolutno nisam za to. Osoba sam koja može to da priušti, mada smatram da je to bezveze. Zamisli moj mozak tada, da li sam ja toliko nenormalna da moram da idem da me neko operiše da ja ne bih jela - rekla je Seka za Kurir.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija