• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

24.05.2022

13:20

CRNOGORCI OPTUŽUJU JOVANU JEREMIĆ DA OBUČAVA NJIHOVE VODITELJKE! Bruje da im je ona mentorka!

printscreen

Estrada

CRNOGORCI OPTUŽUJU JOVANU JEREMIĆ DA OBUČAVA NJIHOVE VODITELJKE! Bruje da im je ona mentorka!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić našla se na meti crnogrskih medija i optužuju poznatu novinarku da je mentorka njihovim voditeljkama

Jedan crnogorski portal, koji je u službi vlasti, objavio je tekst u kom je iskritikovao svoje voditeljke naglašavajući da se često ne pridržavaju teme u emisiji, te da podsećaju na srpsku novinarku Jovanu Jeremić.

Foto: printscreen instagram/jeremicjovana

Sad im je kriva Jovana Jeremić

S obzirom na to da su spomenuli Jovanu, očigledno je da Crnogorci i te kako prate rad Jeremićeve koja ubedljivo dominira šerom u Srbiji. Neki smatraju da je ovaj tekst pokušaj crnogorske vlasti da preko popularnosti Jovane Jeremić i kritikovanjem njenog rada pokušaju da poboljšaju svoju poziciju u državi.

Tekst u kom Crnogorci prozivaju srpsku voditeljku šokirao je kako tamošnju, tako i domaću javnost.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragiša petrović kragujevac

pre 1 godinu

O crnogorskoj vlasti i njenim novinama - sve najlošije.Alči, u ovom slučaju su u pravu.Ako je ova osoba,ne bih ni ime da joj pomjnjem jer sam pobegao vikendom sa Pinka upravo zbog nje, nekome uzor,a posebno u novinarstvu- onda smo mi u dubokom blatuz.Alo, gospodo, ova osoba je bruka srpskog novinarstva.A vi koji se njome ponosite, potražite pomoć. P.S. - dugogodišnji sam novinar. Dragiša Petrović , Kragujevac

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija