• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.06.2022

11:05

OTPRATILA KOLEGE SA DRUŠTVENIH MREŽA Milica Pavlović precrtala OVE pevače jer joj nisu pružili podršku u aferi "Provereno"!

printscreen

Estrada

OTPRATILA KOLEGE SA DRUŠTVENIH MREŽA Milica Pavlović precrtala OVE pevače jer joj nisu pružili podršku u aferi "Provereno"!

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović odlučila je da nakon afere "Provereno" otprati sa društvenih mreža sve kolege koje joj nisu pružile podršku, a među njima su se našli i Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Radiša Trajković Đani i Jana Todorović.

Milica Pavlović danima vodi medijski rat sa Anom Nikolić. Pevačice su došle u sukob nakon što je Ana Nikolić odlučila da Miličinu pesmu "Provereno" peva na nastupima i predstavlja je kao svoju.

Pavlovićeva je kupila pesmu, te polaže puna prava na nju, dok je Nikolićeva samo otpevala demo.

Kolege sa javne scene su se odmah podelile, a prva koja je Milici javno pružila podršku je Jelena Karleuša. Pored nje, tu su i dalje Saša Matić, Ana Bekuta, Sloba Radanović, Saša Kovačević...

Foto: Foto : Moshi creative/ Mina

Milica Pavlović, pevačica

Oni koji joj nisu pružili podršku, nisu više na njenoj listi prijatelja na Instagramu. Provereno precrtane su Uraganke, Aleksandra Prijović, Teodora Džehverović, Radiša Trajković Đani, Milica Todorović, Jana Todorović i drugi.

Podsetimo, Pavlovićeva je odlučila da prekine medijsku tišinu i dotakla se ove stituacije koja se do sada nije dogodila na estradi, i uputila Ani Nikolić žestoku poruku u emisiji "Amidži šou".

Foto: Printscreen/You Tube

Milica Pavlović u emisiji "Amidži šou"

- Ne želim da sažaljevam sebe, poštujem sebe, nemam nijednu crnu mrlju. Ovo nije u redu, ovo nije lepo. Ana na društvenim mrežama tu demo verziju postavlja, najavljuje nastupe sa tom pesmom, a Braja je meni prodao tu pesmu, imam ugovor, i samo ja. Ana ima pravo da izvodi finalnu verziju, al' ne takvu, sa drugim tekstom. Zbunjuje publiku, ona će sigurno ovo gledati. Ana, sram te bilo! Sram te bilo imena, karijere, kao klinka sam gledala u nju, zamišljala da budem zvezda. Od nje je objavljen snimak. Danas je objavljen snimak kao zvanična njena numera. Ja nju ne poznajem, očekivala sam da će me pozvati, ali nije. Ovo je dno dna što radi, ona sad ovo i te kako koristi. Meni da se desilo tako nešto, živa bih se pojela. Zvala bih je i kupila pesmu da joj odnesem, da se iskupim za to. Izvinila bih se, jer sam ja takva - rekla je ona tom prilikom.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 1 godinu

Seljanka iz Donjeg Bunibroda umislila da je Madona! Uf otpratila je kolege! Svi oni su za tebe ZVEZDETINE sa GLASCINAMA!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15